Τουρκάλα ηθοποιός από τη σειρά “Elif”: Ο πατέρας μου με βίαζε από 15 ετών (Video)

Την αποκάλυψη ότι την βίαζε ο πατέρας της από όταν ήταν 15 ετών, έκανε η Μελίσα Ντονγκέλ, πρωταγωνίστρια της γνωστής τουρκικής σειράς “Elif” που προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Λίγες μέρες μετά την επίσημη αποχώρηση της Τουρκίας από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, η υπόθεση έχει πάρει όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλες διαστάσεις.
Η αποκάλυψη της Ντονγκέλ έρχεται καθώς έχει ξεσπάσει διαμάχη για την κηδεμονία της ανήλικης αδελφής της, 17 ετών.

Ο πατέρας της Ντονγκέλ βρίσκεται στη φυλακή εδώ και τέσσερα χρόνια έχοντας καταδικαστεί για κακοποίηση σε βάρος της κόρης του και της συζύγου του.

Στα social media της γειτονικής χώρας οι χρήστες μιλούν για το κίνημα #metoo και τον ίδιο δρόμο επέλεξαν και αρκετοί ηθοποιοί, οι οποίοι μίλησαν δημόσια τις δικές τους εμπειρίες από την κακοποίηση ή την παρενόχληση που δέχθηκαν από συγγενείς. Η Μελίσα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη δική της ιστορία, μετά την εξομολόγηση της συναδέλφου της, Hafsanur Sancaktutan, η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον παππού της.

Όπως περιέγραψε η “Ελίφ”, δέχθηκε ψυχολογική υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το τραύμα και μπήκε στον χώρο της υποκριτικής για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

“Στην πραγματικότητα, δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορούσα να γίνω ηθοποιός. Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ψυχολόγος. Φυσικά, η ζωή με οδήγησε στην ηθοποιία” δήλωσε σε μια συνέντευξη, ενώ πρόσθεσε ότι μόλις άρχισε να ασχολείται κατάλαβε ότι η ηθοποιία και η ψυχολογία δεν βρίσκονται σε αντίθετες κατευθύνσεις.

“Όταν παίζεις έναν ρόλο, μπορείς να υποδυθείς διαφορετικούς χαρακτήρες, να είσαι ο καθρέφτης σε μια αδιέξοδη κατάσταση, που πολλοί άνθρωποι βιώνουν. Ελπίζω ότι μπορούμε να γίνουμε ένας οδηγός” υπογράμμισε.

Check Also

Η επική αντίδραση της Πάολα σε ρεπόρτερ… (Video)

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος έκαναν πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και όπως ήταν …

Το doodle της Google για τα 23α της γενέθλια

To 1996 ιδρύθηκε η Google LLC από τους Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν βάζοντας τις …