Τον κράζουν όλοι! Το απίστευτο «γλείψιμο» του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη βασίλισσα Ελισάβετ

Θέμα συζήτησης και πολλών αστείων έγινε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που ευχήθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ «χρόνια πολλά», για τα γενέθλιά της, μέσω Instagram.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής μοιράστηκε στον λογαριασμό του κάποιες φωτογραφίες της βασίλισσας όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, αλλά και πρόσφατες, καθώς και μία από τη συνάντησή τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Ιούνιο του 2016. «Χρόνια σας Πολλά. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν πάντα η έμπνευση για τη χώρα μας. Να έχετε μια υπέροχη ημέρα», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας την περασμένη εβδομάδα.

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο likes από τους οπαδούς του, με κάποιους όμως να αφήνουν ξεκαρδιστικά σχόλια για τις προσπάθειές του να τον χρήσει ιππότη. «Δεν θα γίνεις ιππότης, Ντέιβιντ, παράτα τα» έγραψε ένας θαυμαστής στον λογαριασμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Θέλεις τόσο πολύ να γίνεις ιππότης, Ντέιβιντ;» ρώτησε ένας άλλος ενώ ένας ακόμη ανέφερε «Ακόμη προσπαθείς, φίλε».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μια πολύ καλή σχέση με την βασιλική οικογένεια με την οποία έχει συναντηθεί αρκετές φορές. Έχει προσκληθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει την βράβευση Νέων Ηγετών από την βασίλισσα, έχει συνεργαστεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για την United for Wildlife και είναι πρεσβευτής των Invictus Games του πρίγκιπα Χάρι.