Τον έδιωξαν από νυχτερινό κέντρο και επέστρεψε … πυροβολώντας

Συνελήφθη 21χρονος

Στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλών, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπεύθυνο υποδοχής νυχτερινού κέντρου στην Πάφο. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 3π.μ. σήμερα, άγνωστα πρόσωπα καυγάδισαν εντός του νυχτερινού κέντρου όπου εργάζεται. Με την επέμβαση των φρουρών ασφαλείας του κέντρου, οι εμπλεκόμενοι εκδιώχθηκαν από το κέντρο. Κατά την έξοδο τους, ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να πλησίασε τον παραπονούμενο και να εξέφρασε απειλές εναντίον της ζωή του.

Μετά την πάροδο μερικών λεπτών, γύρω στις 3.30π.μ., ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου, άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς, οι οποίοι φαίνεται να προέρχονταν από αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το κέντρο. Μετά τη ρίψη των πυροβολισμών, το όχημα έφυγε από την περιοχή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα περίπολα της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών υποδείχθηκε στους αστυνομικούς νεαρός άνδρας, που βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο, ως το πρόσωπο που εξέφρασε απειλές εναντίον του παραπονούμενου.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 21χρονο κάτοικο Πάφου. Εναντίον του  εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.