Τι συνήθειες έχει το κάθε ζώδιο μετά το σεξ;

Φαίνεται πως κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς σου βρίσκει απάντηση στο ζώδιό σου. Τα άστρα μπορούν να πουν πολλά για τις αξίες σου ή την συμβατότητα που έχεις με τους φίλους ή τους συντρόφους σου που ανήκουν σε άλλα ζώδια. Αρκετοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν την αστρολογία για να μάθουν πράγματα για την σεξουαλική τους ζωή, οπότε θα σου αποκαλύψουμε μερικά από αυτά. Τι συνήθειες έχει το κάθε ζώδιο μετά το σεξ; Μπορεί να μην είχες δώσει ποτέ σημασία μέχρι σήμερα αλλά είτε πρόκειται για αγκαλίτσες ή αναζήτηση του κινητού για να καλέσει ταξί, υπάρχει συγκεκριμένη ρουτίνα.

Κριός

Ανταγωνιστικός και δυναμικός, του αρέσει να αντιμετωπίζει το σεξ ως παιχνίδι. Με άλλα λόγια, δεν θα τελειώσεις τελευταία με τον Κριό παρτενέρ. Αν δεν συμβεί αυτό, θα το πάει από την αρχή.

Ταύρος

Πρακτικός και αισθησιακός, αγαπά τις αγκαλιές και να κάνει μασάζ στη σύντροφό του -οτιδήποτε για να συνεχίσει αυτήν τη σωματική επαφή. Αν σχεδιάζεις να κάνεις σεξ με έναν Ταύρο να είσαι έτοιμη να γίνεις… κουταλάκι.

Δίδυμος

Εκφραστικός και περίεργος, ο Δίδυμος είναι γνωστό ότι τα ξεφορτώνει όλα μόλις γίνει η “δουλειά” -όχι σεξουαλικά. Το ζώδιο αυτό έχει τη φήμη ότι συνδέεται με την παρτενέρ του ακόμα κι αν πρόκειται για one-night stand. Αν έχει πληγωθεί προηγουμένως, είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι θα νιώσει ένα τσίμπημα καθώς ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να καλέσεις ταξί. Μπορεί να ρωτήσει ακόμα κι αν κρατάς επαφή με πρώην. Να περιμένεις πολλά -ίσως υπερβολικά- από έναν Δίδυμο.

Καρκίνος

Ευσυγκίνητος και συμπονετικός, ο Καρκίνος είναι γενναιόδωρος εραστής. Ακόμα και μετά τον πρώτο οργασμό -ή τον τέταρτο- θα συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει την εμπειρία αυτή αξέχαστη. Να περιμένεις να σε γεμίσει με δώρα μετά την αισθησιακή ερωτική σας συνεύρεση. Ή, ακόμα καλύτερα, με ένα καφέ και σνακ το πρωί σαν να είστε σε ρομαντική κομεντί.

Λέων

Αγαπά το δράμα οπότε ίσως αρχίσει να κάνει πράγματα όπως το να στέλνει στην πρώην όσο είστε ακόμα μαζί στο κρεβάτι. Και για να ξέρεις, ο Λέων μπορεί κάποιες φορές να ανάψει επίτηδες τα αίματα. Αν είσαι γυμνή δίπλα σε έναν Λέοντα, πάρε βαθιές ανάσες. Θα το χρειαστείς για τον οργασμό σου και για να περάσεις καλά.

Παρθένος

Είναι γνωστός για την αφοσίωση και την πρακτικότητα. Θα ακολουθήσει τη γλώσσα του σώματός σου και θα σε αφήσει να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου για να δει αν ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω από ένα one-night stand. Αν δεν νιώθεις, θα προσφερθεί να σου καλέσει ένα ταξί και θα προχωρήσει. Αλλά, αν επιλέξεις να μείνεις, να περιμένεις ότι θα σε αντιμετωπίσει σαν θεότητα του σεξ και θα προσκυνά τον τόπο που πατάς μέχρι την επόμενη μέρα.

Ζυγός

Η σωματική έλξη και ικανοποίηση είναι το στοιχείο τους. Είναι ένα ζώδιο που εκτιμά την εγκεφαλική επαφή και την καλή επικοινωνία. Μπορείς να περιμένεις να νιώσεις όμορφα μιλώντας για τη μέρα σου όσο καλά θα νιώσεις το βράδυ.

Σκορπιός

Ο ασυγκράτητος του ζωδιακού. Είναι πάντα έτοιμος για δεύτερο γύρο πριν τελειώσει ο πρώτος. Η παγίδα είναι ότι δεν είναι πάντα με τον ίδιο άνθρωπο. Ο Σκορπιός είναι ζωηρός και έντονος και δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Εκτός, φυσικά, αν θέλει να συμβεί…

Τοξότης

Όπως ο Σκορπιός, ο Τοξότης είναι έτοιμος για μπλεξίματα. Η μόνη διαφορά είναι ότι αφήνει το δράμα απ’ έξω. Περιπέτεια είναι το όνομα του παιχνιδιού για εκείνον και ταιριάζει και στο σεξ. Να περιμένεις αστεία για το ραντεβού σας την επόμενη μέρα, θα είναι όλα διασκεδαστικά. Αυτό σημαίνει απλά ότι του αρέσεις.

Αιγόκερως

Είναι ο πιο στωικός του ζωδιακού. Είναι τρομερά συγκρατημένος, σε σημείο που μπορεί να σκεφτείς ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για σένα. Μόλις ρίξεις τον τοίχο όμως θα περάσεις καλά. Μην περιμένεις να είναι άνετος μαζί σου την επόμενη μέρα χωρίς ρούχα.

Υδροχόος

Ανεξαρτησία. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Δεν θα βρεις βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Όσοι έχουν γεννηθεί με αυτό το ζώδιο δεν χρειάζονται κανέναν άλλο να τους ικανοποιήσει σεξουαλικά -το’ χουν! Καθότι θερμός υποστηρικτής της αγάπης προς τον εαυτό, θα έχεις να φροντίσεις μόνο τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια αλλά και μετά.

Ιχθύς

Έχει συμπόνια και ενσυναίσθηση και αγαπά τις μεγάλες συζητήσεις μετά το σεξ (ελπίζουμε να έχεις χρόνο). Θα βουτήξει στα συναισθήματά του και θα θέλει να γνωρίσει την παρτενέρ του σε βαθύτερο επίπεδο. Αν δεν ψάχνεις να δεσμευτείς, μπορεί να ακούγεται σαν μια μπερδεμένη κατάσταση.