Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες

Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες

Τις επόμενες μέρες δεν αναμένονται άλλες βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν, νωρίς το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, ενώ το απόγευμα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά παροδικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά λίγο ταραγμένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Τη νύκτα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές, νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.