Τι λένε τα άστρα σήμερα

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Το ζώδιο του Υδροχόου εκπροσωπεί την κοινωνική δικτύωση, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τη σύγχρονη τεχνολογία και πολλοί από εσάς θα περάσετε το πρώτο μέρος του Σαββάτου επικοινωνώντας μέσω έξυπνων συσκευών, αλλά και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με ομάδες, σωματεία και συλλόγους.

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Ακριβώς στις τρείς το μεσημέρι η Σελήνη σαλπάρει στο νησί των Ιχθύων δημιουργώντας την επιθυμία να αποδράσετε από την καθημερινότητα, να βρεθείτε κοντά σε θάλασσα και να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν, σας ευχαριστούν και σας ευφραίνουν ψυχή τε και σώματι.

~Η Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα~

Αργά το βράδυ η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα και, δεδομένου ότι βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, η σύνοδος αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ευνοεί ιδιαίτερα δραστηριότητες που σχετίζονται με θέατρο και τέχνη γενικότερα, και ερεθίζει τη φαντασία. Από την άλλη, η όψη αυτή συνηγορεί για αλλεργίες, δηλητηριάσεις και μολύνσεις.

~Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη~

Αυξημένος ερωτισμός! Οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης έχουν ένα ερωτικό τετ-α-τετ αύριο και ήδη από σήμερα φυσάει ένας ζεστός ερωτικός αέρας. Αμφότεροι βρίσκονται στο ζώδιου του Κριού και ως εκ τούτου η αδρεναλίνη θα ανεβεί. Επίσης , θα υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και θα κάνετε την καλύτερη καρδιαγγειακή άσκηση στο γυμναστήριο του έρωτα.

Κριοί, Τοξότες και Λέοντες στα τέλη του β’ θα βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των θετικών ερωτικών εξελίξεων της ημέρας.

Ακολουθείτε Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι με τον έρωτα να σας χτυπά την πόρτα.