Τι κρύβουν τα …πισωγυρίσματα του Ν. Παπαδόπουλου στο ΔΗΚΟ

Μια τακτική που δεν κολακεύει ούτε τον ίδιο ούτε το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του, ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος, «εγκαινίασε» εσχάτως ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Εγκαταλείπει την αντιπροεδρία του ΔΗΚΟ για να επιστρέψει τον ερχόμενο Μάρτιο και πάλι στο κόμμα για να διεκδικήσει, τότε την προεδρία του!

«Τα μέλη του ΔΗΚΟ θα με κρίνουν ξανά και μάλιστα πολύ σύντομα» δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στα ΜΜΕ, κάνοντας κάποιους από το ακροατήριό του να αναρωτηθούν: Τι είναι άραγε το ΔΗΚΟ για το Ν. Παπαδόπουλο; Οικογενειακή επιχείρηση που όποτε θέλει φεύγει και όποτε θέλει επιστρέφει;

Για τους γνωρίζοντες, το πισωγύρισμα του Ν. Παπαδόπουλου στο ΔΗΚΟ, φανερώνει και την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί από την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη και να ακολουθήσει το «άρμα»  του έτερου υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα.

Θα μέτραγε, όμως υπέρ του πολιτικά, αν ο ίδιος είχε το σθένος να αποκαλύψει τις επιλογές του αυτές καθαρά και ξάστερα. Ίσως δεν το έπραξε γιατί μπορεί ακόμη να αγνοεί πως η πλειοψηφία των στελεχών του ΔΗΚΟ είναι από τα γεννοφάσκια τους ιδρυτές του κόμματος και όχι αλεξιπτωτιστές.