Τι κάνουν οι Φιλιππινέζες στα οδοφράγματα;

Μετά από μία κοπιαστική εβδομάδα με σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο  σιδέρωμα, μαγείρεμα, ψώνισμα, βόλτα το σκύλο, βόλτα τον παππού, θέλουν κι αυτές να ξεσκάσουν.

Έτσι, κάθε Σάββατο και Κυριακή, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Σταρ Κίπρις, οι κορούδες απ’ τις Φιλιππίνες περνούν το οδόφραγμα της Λήδρας και «ξεδίνουν».

Σε «σπίτια διανυκτέρευσης» κοντά στο οδόφραγμα επιδίδονται σε πορνεία παζαρεύοντας τον αγοραίο έρωτα, οι ίδιες ή μέσω γνωστού, σε τιμές χαμηλότερες των 20 ευρώ.

Έτσι γιατί έχουμε και κρίση!

Το φαινόμενο έχει αναστατώσει τους Τουρκοκύπριους καταστηματάρχες της περιοχής, καθώς αναφέρουν πως με τον τρόπο αυτό  αμαυρώνεται το όνομα της περιοχής και φυσικά μειώνονται τα κέρδη τους με την κατάσταση να γίνεται δυσάρεστη για όσους επισκέπτονται την περιοχή.

Προφανώς οι Τ/κ καταστηματάρχες δεν ρώτησαν εμάς για το πόσο «ευχάριστα» νιώθουμε ως επισκέπτες στην περιοχή του οδοφράγματος.

Να σημειωθεί ότι οι Τ/κ καταστηματάρχες τρίβουν τα χέρια τους απ’ όταν άνοιξαν τα οδοφράγματα, καθώς  ο κουμπαράς τους ξεχείλισε από Κυπριακά Ευρωπουλάκια.

 

Ν.Π.