Τι κάνουν οι διορισμένοι στον ΚΟΤ για να προσελκύσουν τουρισμό;

Στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και πολύ πλησίον της Κύπρου οι ταραχές και οι αλληλοσκοτωμοί είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ταραχές στη Συρία, εμφύλιος στην Αίγυπτο συνεχιζόμενα επεισόδια στη Τουρκία…. Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί δημιουργούν μεγάλες και δυνατές συνθήκες για προσέλκυση τουρισμού.

Βεβαίως είναι πολύ λυπηρό να σκοτώνονται γύρω μας αθώοι άνθρωποι αλλά δυστυχώς η μικρή Κύπρος μας δεν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

Είναι όμως μία εξαιρετική ευκαιρία να βοηθήσουμε την σχεδόν ανύπαρκτη οικονομία του τόπου προσελκύοντας,  τουρίστες που θα επισκέπτονταν αυτές τις χώρες να επισκεφθούν τη Κύπρο.

Όμως οι διορισμένοι από το Χριστόφια στον Κυπριακό οργανισμό τουρισμού τι μέτρα έχουν πάρει μέχρι τώρα για να προσελκύσουν το τουρισμό αυτό; Τίποτα δυστυχώς… καλές είναι και οι καρέκλες τους…. Καλά είναι τα φυλλάδια για τη Κύπρο… 

Είναι καιρός όμως να καθήσουν όλοι γύρω από ένα τραπέζι και να δουν τι μέτρα μπορούν να πάρουν για να φέρουν τουρισμό στο τόπο. Πρέπει απαραιτήτως να αυξήσουμε το τουρισμό μας στη Κύπρο και να ευελπιστούμε έτσι σε ένα καλύτερο μέλλον.

Εάν δεν μπορούν  το διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΤ να βοηθήσουν τότε ας δώσουν τις παραιτήσεις τους  και ας αναλάβουν άλλοι που να κατέχουν κιόλας το θέμα… Ας Παραδειγματιστούν από την Ελλάδα  που παρόλα τα προβλήματα οι αυξήσεις στο τουρισμό κάνουν λόγο για ρεκόρ. Μέχρι και 20%….