Τι θα ήθελε να της είχαν πει πριν χάσει 153 κιλά..! (Photos)

Η 25χρονη Αμερικανίδα Brittany May κατάφερε να κάνει το αδύνατο, να χάσει 153 κιλά!

Η περίπτωση αυτής της γυναίκας δεν είναι μοναδική, ούτε αποτελεί εξαίρεση. Η Brittany May είναι δασκάλα και αποφάσισε να χάσει κιλά για να νιώσει καλύτερα με το σώμα της και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της.

Μετά από σκληρή προσπάθεια, πειθαρχία και υπομονή κατάφερε μέσα σε δυο χρόνια να χάσει 153 κιλά.

Αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram θα εκπλαγεί από την μεταμορφωσή της.

Πριν από δύο χρόνια ζύγιζε 233 κιλά και όπως μπορείτε να φανταστείτε η καθημερινότητά της ήταν πολύ δύσκολη.

Η 25χρονη κατάφερε να αδυνατίσει, αλλά το δέρμα της χαλάρωσε σε μεγάλο βαθμό λόγω της μεγάλης απώλειας κιλών.

Συνήθως, το χαλαρωμένο δέρμα εμφανίζεται μετά από ξαφνική απώλεια βάρους καθώς οι μυς χάνουν την έντασή τους λόγω της διάσπασης του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης που προσφέρουν στο δέρμα τόνωση και σφριγηλότητα.

Και επειδή 153 κιλά είναι πολλά, αυτή η γυναίκα δεν περίμενε ότι ολό αυτό το περιττό δέρμα θα της προκαλούσε μεγάλο πρόβλημα στη ζωή της.

Οπως σημειώνει και η ίδια δεν ήταν προετοιμασμένη για το πόσο βαρύ θα ήταν αυτό το επιπλέον δέρμα και πόσο πόνο θα της προκαλούσε.

«Κανείς δεν μου μίλησε για τον πόνο που μπορεί να προκαλέσει το χαλαρό δέρμα και για τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που έρχονται με αυτό», δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Έχω πολλά κιλά δέρματος που κρέμονται από όλα τα μέρη του σώματός μου, που με ρίχνουν εκτός ισορροπίας και μου προκαλούν πόνο στο λαιμό, την πλάτη και τον ώμο» συμπληρώνει.

Η 25χρονη Brittany May δεν έχει τα χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η Aμερικανίδα μοιράστηκε την ιστορία της μέσω του προφίλ της στο Instagram, όπου την ακολουθούν 108 χιλιάδες followers, για να μπορέσει να μαζέψει χρήματα ώστε να κάνει την επέμβαση.