Τι είπε η Celine Dion για τις φήμες ότι ο σύντροφος της την εκμεταλλεύεται

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν τη Celine Dion να είναι ξανά ερωτευμένη μετά τον θάνατο του συζύγου της. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο νέος της σύντροφος είναι ο 34χρονος Pepe Munoz, με τον οποίο και συνεργάζεται.

Μάλιστα, ξέσπασε σάλος τις τελευταίες ημέρες, καθώς φημολογείται πως ο σύντροφός της την έχει απομονώσει από τους φίλους της και αποφασίζει ο ίδιος για την προσωπική της ζωή. Η Celine θέλοντας να διαψεύσει τα όσα γράφονται το έκανε με τον πιο τρυφερό τρόπο. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα κείμενο υπογεγραμμένο από άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος, δίνοντας έτσι ένα τέλος στα σενάρια.

Συγκεκριμένα, στην εικόνα που θα δείτε παρακάτω γράφει:

«Αγαπητέ Pepe, ως αληθινά μέλη του στενού κύκλου της Celine, στεναχωρηθήκαμε και απογοητευτήκαμε με την αναληθή ιστορία που κυκλοφόρησε στα media τη Δευτέρα, επικαλούμενη πολλές πηγές που ισχυρίζονται ότι είναι μέλη αυτού του κύκλου και ότι έχεις τόσο μεγάλη επιρροή στη Σελίν και ότι την έχεις απομονώσει. Αυτές οι πηγές δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να διαδίδουν αναληθή κουτσομπολιά. Μην αφήσεις να σε “ρίξουν “ και συνέχισε την σκληρή δουλειά που κάνεις. Σε αγαπάμε!

Dave, Dee, Denis, Lina, Michel, Naomi, Suzanne, Sydney, Sylvie, Yves».

Δείτε τη δημοσίευση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on