Τι αποκαλύπτει η τράπουλα της Κατίνας για τον Οκτώβριο

Μέσα  από πρωτοβουλίες που κάθε ζώδιο θα πάρει ξεχωριστά, τις επόμενες εβδομάδες θα έρθουν πολλές αλλαγές σε υποθέσεις αισθηματικών και οικονομικών. Το σύμπαν θα είναι ιδιαίτερα ενισχυτικό σε επανασυνδέσεις και μοιραίες δεσμεύσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου:

Κριός: ZARA – Το Άλογο του Διαμαντιού 

– Η αγάπη πια είναι σύμμαχος σας. Το άτομο που μέχρι τώρα σας πίεζε ψυχολογικά με τις λάθος συμπεριφορές του, τώρα θα σας προσεγγίσει.
– Οι δικαιολογίες για τα λάθη έχουν τελειώσει για όλες τις πλευρές. Ακόμη και για αυτούς που εμπλέχτηκαν μέσα σε σχέσεις και γάμους.

Ταύρος: Η Αλεπού

– Προλάβετε από τώρα τις δύσκολες καταστάσεις και μην κολλάτε σε μικρο-λεπτομέρειες. Θα δικαιωθείτε με το πέρασμα του χρόνου.
– Δώστε μια προτεραιότητα σε υποθέσεις οικονομικών, οι οποίες δείχνουν ότι σε λίγο καιρό θα σας δώσουν το πολυπόθητο.

Δίδυμοι: Η Μπρατσέρα

– Κυβερνάται το μυαλό σας ακόμη από μια παλιότερη αγάπη, που μόνο πια σας ταλαιπωρεί, και σας δημιουργεί καθυστερήσεις από όλα αυτά τα καλά που σας πλησιάζουν.
– Οι δοκιμασίες οι συναισθηματικές με τους χωρισμούς, τις εντάσεις και τις υπερβολές θα σταματήσουν στο όνομα της κοινής πορείας και αγάπης.

Καρκίνος: Το Τζαν του Σμαραγδιού

– Με απότομο τρόπο θα σας μιλήσουν για νέα σχέση ή και για χωρισμό. Μην απαντήστε ευθέως και άμεσα. Αναμείνατε τον επόμενο μήνα.
– Οι σκέψεις κάποιου θα σας πλαισιώσουν με ερωτικές διαθέσεις και θα σας τραβήξουν την προσοχή σε νέες καταστάσεις… πρωτόγνωρες.

Λέων: Στρόβιλος Εβένινος

– Σε καθημερινή βάση, είστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά ενός νέου ανθρώπου που θα σας πλησιάσει με σοβαρό σκοπό.
– Μην φοβάστε, ουδείς θα σας πειράξει τα αισθηματικά σας κεκτημένα. Εσείς απλά να προσέχετε, μην αφήνετε τις πόρτες ανοιχτές σε τρίτους.

Παρθένος: Vaalinde – To Σκοτάδι

– Η σταθερότητα μέσα στις αισθηματικές σχέσεις επανέρχεται, και σας προσθέτει την ασφάλεια που τόσο πολύ έχετε πια ανάγκη.
– Απομακρυνθείτε επιτέλους, από σχέσεις που μόνο σας προβληματίζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε ακόμη πιο μόνοι.

Ζυγός: Tagral – Ο Σουλτάνος του Ρουμπινιού

– Δεν έχετε σκοπό να συμμορφωθείτε με τους άγραφους νόμους της αγάπης και των αισθηματικών σχέσεων. Σας έρχονται παράπονα.
– Μην χάσετε και αυτή την ευκαιρία για να πείτε τη δική σας αλήθεια. Αν δεν αρέσει, δεν πειράζει… αυτοί είσαστε και έτσι πορεύεστε.

Σκορπιός: Η Χανούμισσα του Ρουμπινιού

– Έχετε ήδη καταβάλλει τις προσπάθειες σας για να έρθετε πιο κοντά σε μια πρώην σχέση σας, που ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
– Το πείσμα και η ιδιοτροπία σας δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί εσείς να το ζητήσετε με σωστό τρόπο.

Τοξότης: Φεγγάρι

– Μην μετανιώνετε για όλα αυτά που χάθηκαν. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Αυτός που έφυγε από κοντά σας, θα ξαναγυρίσει μεταμελημένος… σύντομα.
– Αφεθείτε στις απολαύσεις που σας προσφέρει ο σύντροφος σας, και οι οικονομικές επιτυχίες που τόσο πολύ έχετε παλέψει για αυτές.

Αιγόκερως: Aral – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

– Η ειλικρίνεια που σας διακατέχει, έχει αφήσει άφωνους αυτούς που υπάρχουν στα γύρω περιβάλλοντα. Έχετε ήδη κερδίσει πολλούς πόντους.
– Είσαστε εντυπωσιασμένοι από αυτά που ήδη αντιλαμβάνεστε ότι κάνει κάποιο πρώην ταίρι σας, για να σας τραβήξει την προσοχή.

Υδροχόος: Το Γράμμα

– Λειτουργείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς τον άνθρωπο της επιλογής σας. Αυτό θα το εισπράξετε στο πολλαπλάσιο, λίαν συντόμως.
– Η ζωή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργια – επόμενα βήματα, με μια νέα προσωπικότητα που μπορεί να σας γοητεύσει.

Ιχθείς: Ο Δρόμος

– Έχετε καταλήξει πια να κάνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας. Δεν εξυπηρετεί αυτό κανέναν σκοπό. Ασχοληθείτε με εσάς.
– Κινήστε μέσα στον κόσμο, και δεν επιλέγετε κανέναν. Από τον νέο μήνα, θα πιαστείτε στο αγκίστρι νέου παθιασμένου έρωτα.