Τι απαντά η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο…

Η Ιωάννα Τούνη δηλώνει έτοιμη να απαντήσει για το ροζ βίντεο που είχε κυκλοφορήσει και ετοιμάζει βαλίτσες για Μύκονο.

«Έχω γυρίσει σπίτι. Ετοιμάζω σιγά σιγά τα πράγματά μου γιατί έχω δρομολογημένο για αύριο να πάω Μύκονο. Μου έχετε στείλει μηνύματα πως ζηλεύετε που κάνω τουρ στα ελληνικά νησιά. Και κάτω από άλλες συνθήκες έχετε δίκιο» είπε η Ιωάννα Τούνη σε instastories που δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης.

«Αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου νιώθω ότι δε με χωράει ο τόπος. Έχω λίγο τάσεις φυγής και μου κάνει καλό να ξεχνιέμαι», συμπληρώνει.

«Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Πολλοί από εσάς προφανώς ξέρετε. Είναι κάτι που δεν έχω συζητήσει και σχολιάσει καθόλου. Αλλά έχω ετοιμάσει ένα βίντεο στο YouΤube, που θα ανεβάσω το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο βίντεο μιλάω για ένα ροζ βιντεάκι που έχει διαρρεύσει. Δε θα πω κάτι άλλο. Αυτά. Δίνω διάφορες απαντήσεις στο βιντεάκι που θα ανεβάσω αύριο. Και νομίζω πως μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω και να πω πράγματα. Και δε θα ξαναπιάσω το θέμα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη είχε επισκεφτεί τα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τον δικηγόρο της, αφού άγνωστοι είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

H αναφορά της Ιωάννας Τούνη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ: Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ”Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».