Τις πύλες του ανοίγει απόψε το 5ο Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Το 5ο Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας ανοίγει στις οκτώ απόψε τις πύλες του στο χερσαίο χώρο δυτικά του λιμανιού της πόλης. Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση ο επίτιμος Πρόεδρος του Φεστιβάλ και Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος δήλωσε πως στις τετραήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα παρελάσουν μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, όπως Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μουζουράκης, ΄Ηβη Αδάμου, Πάνος Καλλίδης, Stavento και Lithos Rock Band. “Στόχος του Φεστιβάλ είναι να χαρίσει στους θαμώνες αξέχαστες και ανεπανάληπτες αυγουστιάτικες βραδιές» είπε.

Απόψε, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, θα τραγουδήσουν οι καλλιτέχνες Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο ανερχόμενος νεαρός τραγουδιστής Μουζουράκης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την παράσταση με τίτλο ‘’Γκα, Γκα Ντιν’’.

Τα συγκροτήματα ‘’Bo Ft Shaya’’ και ‘’Lithos Rock Band’’ θα κάνουν την εμφάνιση τους αύριο Παρασκευή 8 Αυγούστου, δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στο πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Φεστιβάλ, δηλαδή το Σάββατο 9 Αυγούστου θα λάβουν μέρος οι καλλιτέχνες ΄Ηβη Αδάμου μαζί με το συγκρότημα Stavento και οι Cashiers.

Τέλος, την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ, Κυριακή 10 Αυγούστου θα κλείσουν οι Πάνος Καλλίδης και η Ελένη Χατζίδου μαζί με το συγκρότημά της Νigma.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ η είσοδος στους χώρους στάθμευσης θα είναι δωρεάν για το κοινό.