Τιμούρ Κετσπάγια:«Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν θα τα παρατήσουμε»

Απογοητευμένος από την ήττα και την έκταση του σκορ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια. Παραδέκτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και το δίκαιο της νίκης του και έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει της επόμενης διοργάνωσης.

“Δεν ανταποκριθήκαμε στον αγώνα. Δεν δούλεψε τίποτε σωστά σε καμιά γραμμή της ομάδας μας και χάσαμε δίκαια, έστω και αν θεωρώ πως η έκταση του σκορ μας αδικεί. Ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήσαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, πιστεύω ότι υπήρξε καθαρό φάουλ στο πρώτο γκολ αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία ότι δεν ήμασταν καλοί στο γήπεδο.

Φαίνεται ότι είναι πρόβλημα να ανταποκρινούμαστε σε δύο αγώνες σε διάστημα λίγο ημερών. Αυτό φαίνεται και από τους αγώνες των ομάδων που παίζουν στην Ευρώπη που δυσκολεύονται να νικήσουν μετά από Ευρωπαϊκό αγώνα. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Θα δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές και θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Έχουμε δύο φιλικά το Νοέμβριο και το Μάρτιο αρχίζει η επόμενη διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι”.