Την υπηρεσία Apollon Fc app παρουσίασαν το πρωί στα Μ.Μ.Ε

Σήμερα το πρωί έγινε δημοσιογραφική διάσκεψη κατά η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ), παρουσίασε στα Μ.Μ.Ε. σε χορηγούς και συνεργάτες του Απόλλωνα, αλλά και στους χιλιάδες φίλους της ομάδας, δυο νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες της, στο ξενοδοχείο Londa.

Πρόκειται για τον Γαλανόλευκο Οδηγό Αγοράς και το Apollon Official Mobile App. Υπηρεσίες οι οποίες εντάσσονται στο πλάνο το οποίο εκπονήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για εξυγχρονισμό της εμπορικής και επικοινωνιακής πολιτικής της.

Στο πάνελ της παρουσίασης ήταν εκ μέρους του Δ.Σ. της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ο υπεύθυνος μάρκετινγκ κ. Γιώργος Αθηνής, ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Γιώργος Μερκής, ο κ. Nick Ξυδάς εκπρόσωπος της εταιρείας Cydezines και ο κ. Χρίστος Λεωνίδου εκπρόσωπος της εταιρείας WebEdem Web & Media Services.

Πλέον η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, δίνει δυναμικά το παρών της σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, της αγοράς και του φίλαθλου κοινού.

Ο Γαλανόλευκος Οδηγός Αγοράς προσφέρει τη δυνατότητα σε εταιρείες, επιχειρήσεις, οργανισμούς και αυτοτελώς εργαζόμενους, να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να ενταχθούν σε ένα δίκτυο συνεργατών με κοινό-στόχο τις δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτών της ομάδας του Απόλλωνα αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.

Βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα (www.apollon.com.cy), η οποία δέχεται πάνω από 100.000 επισκέψεις τον μήνα και αποτελεί το κυριότερο μέσο επικοινωνίας και μετάδοσης ειδήσεων/μηνυμάτων στον κόσμο του Απόλλωνα και στα Μ.Μ.Ε. γενικότερα.

To Apollon FC Mobile App, με συνεχόμενη και έγκυρη ροή ειδήσεων, είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για τους φίλους της ομάδας μας.

Θερμές ευχαριστίες προς τη Λέσχη Φίλων καθώς επίσης και στις Εταιρείες CyDezines και WebEdem Web & Media Services.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Απόλλων Ποδόσφαιρο Λτδ