Την προσωπική σφραγίδα Χριστόφια φέρει η πολιτική αναβάθμιση της Κύπρου, λέει ο Σταύρος Μαλάς

Η μεγάλη πολιτική αναβάθμιση της κυπριακής δημοκρατίας σε διεθνές επίπεδο, φέρει την προσωπική σφραγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς, κατά την κοπή της βασιλόπιτας στα Επαρχιακά Γραφεία του κόμματος στη Λευκωσία…«εάν ο λαός με τιμήσει την ψήφο του θα παραλάβω πολιτικά αναβαθμισμένο κράτος”, είπε και μίλησε για εγκωμιαστικά μηνύματα από την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το 2013 θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της χώρας υποστήριξε ο κ. Μαλάς και η χώρα μπαίνει σε νέα εποχή, με πολλά και σύνθετα προβλήματα και η νέα διακυβέρνηση της χώρας θα κληθεί να πάρει αποφάσεις δεκαετιών, που σχετίζονται με την οικονομία, το Κυπριακό. Και δεσμεύτηκε ότι το μνημόνιο αυτό που θα υπογραφεί θα είναι το πρώτο και το τελευταίο.

«Δεν δικαιούμαι να αποτύχω εάν να αναλάβω την Προεδρία της Δημοκρατίας και θα πρέπει να καταβάλω κάθε προσπάθεια στη σύσταση Κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής που θα αποτελεί ένα ευρύτερο συνασπισμό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες της κυπριακής κοινωνίας και θα αποτελεί εκκίνηση της νέας εποχής», είπε.

Ο κ. Μαλάς διαβεβαίωσε ότι θα κυβερνήσει με αξιοκρατία και ανιδιοτέλεια προς όφελος της χώρας.