Την παραίτηση Βουδούρη-Μουτσινά ζητούν στελέχη της ΔΗΜΑΡ

Δεν είναι μόνο η συνοχή του ΠΑΣΟΚ που «τρίζει» μετά τις δυο κρίσιμες ψηφοφορίες της περασμένης βδομάδας, αλλά και η ΔΗΜΑΡ. Ιδιαίτερα μετά τις «ενδιαφέρουσες» δηλώσεις του  «αντάρτη»  βουλευτή της ΔΗΜΑΡ,  πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Βουδούρης ότι «το κόμμα είναι αυτός».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα “Τα Νέα”, ο κ. Βουδούρης εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει από τη ΔΗΜΑΡ και όπως είπε, θα παραμείνει και θα προσπαθήσει μαζί με τα άλλα μέλη του κόμματος που διαφωνούν με την άποψη ότι απαιτούνται σκληρά, αλλά αναγκαία
μέτρα να αλλάξει η στρατηγική της ΔΗΜΑΡ. “Το κόμμα είμαι εγώ” δήλωσε.

Ανάμεσα στους εν λόγο διαφωνούντες είναι ο κ Π. Μουτσινάς ενώ θέση μάχης έχουν λάβει ήδη
οι Ψαριανός, Λιβαδάς, Χωμενίδης και Λιοναράκη.

Ο Νίκος Μπίστης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ κάλεσε τους Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά να παραιτηθούν ενώ άφησε αιχμές για τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που διαφοροποιήθηκαν από τη γραμμή του κόμματος στα μέτρα και τον προϋπολογισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν είναι δυνατόν να προπαγανδίζεις τη στρατηγική άλλου κόμματος και να κάθεσαι στο κόμμα σου”.

Πρόσθεσε ακόμη ότι οι διαφωνούντες με τη γραμμή της ΔΗΜΑΡ βουλευτές πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους όπως ο ίδιος είχε πράξει στο παρελθόν.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος ο Φώτης Κουβέλης θα
εκφράσει τη δυσφορία του για τη στάση των δυο βουλευτών ενώ και οι ίδιοι αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την πρόθεσή τους να παραμείνουν στο κόμμα.