Την πέταξαν έξω από το κατάστημα γυμνή….

Η αγανακτισμένη ιδιοκτήτρια του καταστήματος στην πόλη Ουένζου της Κίνας επέλεξε να επιβάλει μια παράξενη τιμωρία σε μια επίδοξη κλέφτρα.

Μια γυναίκα από την Κίνα βρέθηκε γυμνή στο πεζοδρόμιο μετά από προσπάθειά της να κλέψει ρούχα από ένα κατάστημα με ενδύματα. Μόλις, η ιδιοκτήτρια την αντιλήφθηκε , την πέταξαν έξω από το κατάστημα γυμνή αφού την ανάγκασε να βγάλει όλα της τα ρούχα, επιβάλλοντας, έτσι, την 28χρονη κλέφτρα σε μια εξευτελιστική τιμωρία.

Η ιδιοκτήτρια είπε στην αστυνομία ότι απλά σκέφτηκε να τιμωρήσει την κοπέλα με τον συγκεκριμένο τρόπο γιατί έτσι δεν θα μπορούσε να ξεφύγει, δηλώνοντας ” Αυτή η κλέφτρα προσπάθησε να κλέψει τα ρούχα μου, έτσι και εγώ της αφαίρεσα τα δικά της. Τώρα θα το ξανασκεφτεί αν θα ξανακλέψει, είναι μια πρειδοποίηση σε όλους τους κλέφτες εκεί έξω ότι η κλοπή στα μαγαζιά δεν είναι εύκολη υπόθεση.”

Η ιδιοκτήτρια έβγαλε τη μπλούζα της κλέφτρας και μετά το εσώρουχό της και την έβγαλε από το κτίριο, έξω στο πεζοδρόμιο γυμνή με την 20χρονη να παρακαλά για να της επιστρέψει τα ρούχα. Η ιδιοκτήτρια περίμενε την αστυνομία για να παραδώσει η ίδια την κλέφτρα, ενώ οι περαστικοί παρακολουθούσαν αμήχανοι το παράξενο θέαμα.