Την Πέμπτη η κηδεία του παπά – Μιχαήλ Καλλονά

Mεθαύριον θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του θανόντος σήμερα τα ξημερώματα Οικονόμου παπά – Μιχαήλ Καλλονά από την εκκλησία Αγίας Βαρβάρας της ομώνυμης κοινότητας και προϊσταμένου του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικίας Μητρόπολης.

Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί προσεχώς, προστίθεται στην ανακοίνωση, με την οποία η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής “αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του αειμνήστου Οικονόμου π. Μιχαήλ Καλλονά, εφημερίου της Ενορίας Αγίας Βαρβάρας, της ομωνύμου κοινότητος στη Λευκωσία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 05:50 σήμερα τα ξημερώματα”.

“Ο θάνατός του”, συνεχίζει η ανακοίνωση, “προήλθε λόγω πολλαπλών βαρέων κακώσεων που προκλήθηκαν στο σώμα του συνεπεία εργατικού ατυχήματος από πτώση ντεπόζιτου με δύο τόνους ροδόσταγμα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά”.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 09:20 χθες βράδυ σε εργαστήριο παραγωγής ροδοστάγματος στο Λυθροδόντα και ενώ ο εκλιπών προσπαθούσε να σηκώσει, με τη χρήση κρίκου, μεταλλική βάση, πάνω στην οποία υπήρχε δεξαμενή με δύο τόνους ροδόσταγμα.