Την ερχόμενη εβδομάδα η νέα συνάντηση ΠΑΣΟΚ – “58”

Την ερχόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθεί η συζήτηση μεταξύ των στελεχών του ΑΠΣΟΚ και της “Κίνησης των 58” για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Θετικό ήταν το κλίμα κατά τη συνάντηση της Παρασκευής μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των εκπροσώπων των κομμάτων, των πρωτοβουλιών και των κινήσεων για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και όπως ανακοινώθηκε υπήρχε σύγκλιση απόψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ζητήματα που έμειναν εκκρεμή μετά την περίπου 4ωρη συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας είναι το θέμα της ονομασίας με την οποία θα πάρει μέρος στις προσεχείς ευρωεκλογές το σχήμα, το οποίο, προσωρινά αναφέρεται ως «Ελιά», καθώς επίσης και το θέμα του τρόπου κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου, για τα χαρακτηριστικά του οποίου υπάρχει συμφωνία.

Επιπλέον, θα συγκροτηθεί μια οργανωτική επιτροπή για τη διοργάνωση της Συνδιάσκεψης, ενώ μετά από την πραγματοποίησή της θα συγκροτηθεί επιτροπή προεκλογικού αγώνα, καθώς επίσης και κώδικας δεοντολογίας για τους υποψήφιους του κοινού σχήματος.

Για θέματα τα οποία έμειναν εκκρεμή η συζήτηση της άτυπης οργανωτικής επιτροπής -που αποτελείται από αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ, των «58», της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», της «Δυναμικής Ελλάδας», της «Πρωτοβουλίας Β», «Πολιτείας 2012», «Μπροστά» και των «Νέων Μεταρρυθμιστών»- θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη, με στόχο την κοινή συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Μαρτίου, στην Αθήνα.