Την εγκατέλειψε ο αρραβωνιαστικός της με 2 παιδιά και μεταμορφώθηκε σε σεξοβόμβα! (photos – video)

Μια μητέρα δύο παιδιών η Βρετανή Τρέισι Κις είναι Βρετανή 27 ετών μεταμορφώθηκε από νοικοκυρά σε9 ”σεξοβόμβα” μετά που την εγκατέλειψε ο αρραβωνιαστικός της.

Όπως η ίδια γράφει στο blog της για τον εαυτό της: «Το όνομά μου είναι Τρέισι Κις και μεγαλώνω μόνη μου τα δύο παιδιά μου». Δηλώνει χορτοφάγος και πως ζει σε ένα σπίτι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Το 2013, όταν ανακάλυψε πως τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε τοποθετήσει στο στήθος της παλαιότερα άρχιζαν να… ξεφουσκώνουν. Ετσι, χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις. Ομως, δεν το έκανε έτσι απλά. Δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι «Extreme Makeover» και όλες οι επεμβάσεις καταγράφηκαν καρέ-καρέ από την τηλεοπτική κάμερα. Ο αρραβωνιαστικός της, όμως, έπειτα από μόλις πέντε ημέρες αφότου πήρε το εξιτήριο μετά και την τελευταία επέμβαση, την εγκατέλειψε.

Μετά από αυτό, η Τρέισι έβαλε τον εαυτό της σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και το… έριξε στις selfies, δείχνοντας τα αποτελέσματα… Τα social media παραληρούν σε κάθε της φωτογραφία και ήδη μετρά περισσότερους από 50.000 followers στο Instagram και 300.000 views στο Youtube.

Βίντεο από την εκπομπή όπου η Κις υποβάλλεται στις επεμβάσεις αυξητικής στήθους

8H ίδια στο blog της τονίζει ότι από μικρή στο σχολείο είχε πέσει θύμα bullying επειδή ήταν άσχημη. Έτσι, την τελευταία χρονιά στο σχολείο έκανε τα πάντα για να μεταμορφωθεί από ασχημόπαπο σε κύκνο. Και τα κατάφερε, δουλεύοντας στη συνέχεια ως μοντέλο.

Το 2013 βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση που είχε να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την προσωπική της ζωή. Η ίδια γράφει στο blog της για αυτή την περίοδο που ο αρραβωνιαστικός της Λούκα την εγκατέλειψε με δύο παιδιά: «Ήταν το πιο δύσκολο και μακράν το πιο επώδυνο διάστημα της ζωής μου. Ημουν κατεστραμμένη. Ωστόσο, με δίδαξε τόσα πολλά που τελικά αποδείχθηκαν πως είναι το πιο αξιόλογο μάθημα που πήρα ποτέ στη ζωή μου. Εχει ενισχυθεί σε μένα η πεποίθηση του να μην είμαι δεδομένη, να μη στηρίζομαι στους άλλους ή να περιμένω τι θα μου δοθεί αύριο, αλλά να συνειδητοποιήσω τι έχω, να είμαι ευγνώμων, ταπεινή και αλύγιστη. Το ότι αφέθηκα να μαζέψω τα κομμάτια μου σε τόσο χαμηλό σημείο της ζωής μου ήταν απολύτως σπαρακτικό, ψυχικά εξαντλητικό και φυσικώς αδύνατο μέσω των χειρουργικών επεμβάσεων και συναισθηματικά συνταρακτικό για να ανταποκριθώ μόνη στις ανάγκες δύο μικρών παιδιών, όταν εγώ η ίδια χρειαζόμουν να επουλώσω τις πληγές μου και να θρηνήσω για τον εαυτό μου. Ομως τα κατάφερα και είναι αλήθεια να λες πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

1 2 3 4 5 6