Τζ. Παναγιώτου: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου καταθέτει καθαρή πολιτική πρόταση

Δήλωση της κ. Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπροσώπου Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, για το debate

Χθες οι πολίτες είχαν ακόμα μια ευκαιρία να εξετάσουν τις βασικές επιλογές τους.

Από τη μία πλευρά, ο Αβέρωφ Νεοφύτου καταθέτει την καθαρή πολιτική του πρόταση. Μια πρόταση διακυβέρνησης που εγγυάται την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας και η οποία διασφαλίζει τις μεγάλες προοπτικές τις πατρίδας μας. Μια πρόταση που βασίζεται σε πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση και φιλοσοφία, χωρίς σκιές και αντιφάσεις.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να διαχειριστεί τις απειλές που έρχονται. Ξέρει πως να κυβερνήσει και με ποιους να κυβερνήσει. Για να διατηρήσουμε τη δυνατή μας οικονομία και τη συνοχή της κοινωνίας. Για να ξεκλειδωθεί ο διάλογος για απελευθέρωση και επανένωση του νησιού μας.

Από την άλλη, παλιά και νέα ψέματα, ασάφειες, υπεκφυγές, μυστικές συμφωνίες και περίεργοι μηχανισμοί διακυβέρνησης. Αλλά και παροχολογίες που θα θέσουν σε κίνδυνο όσα όλοι μαζί έχουμε καταφέρει. Μια συνταγή αποτυχίας που αποτελεί ρίσκο για τη χώρα σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία.

Οι πολίτες δεν θα αφήσουν τη χώρα μας να βουλιάξει στην αναποτελεσματικότητα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους.