Τζιχαντιστές: Θα μεταμφιέζονται σε πρόσφυγες για να εισβάλουν στην Ευρώπη

Προειδοποιούν τις χώρες της Ευρώπης οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ,  για το ενδεχόμενο, Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους  να διεισδύσουν στα κύματα προσφύγων από τη Συρία προκειμένου να συνεχίσουν τις θηριωδίες τους σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Στην ηλεκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, αναφέρει ότι οι Αμερικανοί έχουν πληροφορίες ότι Τζιχαντιστές έχουν λάβει εντολές να μεταμφιεστούν σε πρόσφυγες από τη Συρία και να ταξιδέψουν στην Τουρκία, από όπου με πλαστά διαβατήρια θα μεταβούν στη συνέχεια στην Ευρώπη προκειμένου να εξαπολύσουν επιθέσεις.

Οι Αμερικανοί μυστικοί πράκτορες κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν επικοινωνία ανώτερων στελεχών του ΙΚ όπου οι τρομοκράτες μιλούσαν για τα σχέδιά τους να μεταβούν στην Ευρώπη χωρίς να χρησιμοποιήσουν αεροπλάνα.

Επιπλέον, είναι γνωστό ότι προπαγανδιστές του ΙΚ καλούν υποστηρικτές τους στις ΗΠΑ και την Ευρώπη να εξαπολύσουν επιθέσεις.

Το πόσο πραγματικός είναι αυτός ο κίνδυνος, έχει πρόσφατα αποδειχθεί με δύο περιστατικά στην Αυστραλία.

Ηδη δύο φορές η αστυνομία της Αυστραλίας απέτρεψε την τελευταία στιγμή σφαγή στους δρόμους της χώρας. Ισλαμιστές ήταν έτοιμοι να προβούν σε αποκεφαλισμούς περαστικών στους δρόμους. Το ανησυχητικό είναι ότι κανένας από τους Ισλαμιστές δεν είχε μεταβεί στο παρελθόν στη Συρία ή το Ιράκ.

Επρόκειτο για Ισλαμιστές που διέμεναν στην Αυστραλία.