ΤΕΣΤ: Τι είδες πρώτα σε αυτή τη φωτογραφία; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο πράγμα που είδες στη φωτογραφία αποκαλύπτει το βαθύτερο φόβο που υπάρχει στο υποσυνείδητο σου.

Γνωρίζεις ποιοι πραγματικά  είναι οι φόβοι του υποσυνείδητου σου; Συνειδητά μπορεί να φοβάσαι πράγματα όπως οι αράχνες τα φίδια κλπ, υποσυνείδητα είναι πιθανό να υπάρχουν βαθιά ριζωμένοι φόβοι για τους οποίους δεν έχεις πλήρη επίγνωση. Αυτό το τεστ θα σε βοηθήσει να τους ανακαλύψεις:

Τι είδες πρώτα στην φωτογραφία που ακολουθεί;

  • Αν είδες πρώτα την κάμπια τότε υποσυνείδητα τρέφεις φόβο για τα πνεύματα και για τις παραφυσικές φιγούρες φαντασμάτων. Επίσης ίσως να φοβάσαι την παράλυση του σώματος. Είσαι απο τους ανθρώπους που θα αργήσει να κοιμηθεί μετά από μία βραδιά ταινίας τρόμου.
  • Αν είδες πρώτα την πεταλούδα τότε το υποσυνείδητο σου τρέφει τον φόβο της προδοσίας. Φοβάσαι τα πισώπλατα μαχαιρώματα και την εξαπάτηση από φίλους, σχέσεις και μέλη της οικογένειας.
  • Αν είδες πρώτα το μαχαίρι τότε το υποσυνείδητό σου τρέφει τον φόβο της αρρώστιας, καθώς και του ξαφνικού θανάτου. Φοβάσαι μην πεθάνεις ανά πάσα στιγμή.
  • Αν είδες το μήλο πρώτα τότε τρέφεις τον φόβο του θανάτου, όχι όμως τόσο τον δικό σου, όσο των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σου. Άτομα που έχουνε χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο, είναι πολύ πιθανό, να δούνε πρώτα το μήλο.

Πηγή: MyMind.gr

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο 24-25/09 Κριός  Αυτές οι δουλειές που εκκρεμούν δεν πρόκειται …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Βλέπεις πιο καθαρά τώρα και αποφασίζεις να τακτοποιήσεις τις …