ΤΕΠΑΚ: Πέντε νέα συμβόλαια κτιρίων στο μικροσκόπιο της αστυνομίας

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δεν αποκλείονται  νέες συλλήψεις αναφορικά με την υπόθεση για τα συμβόλαια για κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΠΑΚ, επιβεβαιώνοντας  δημοσίευμα της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος”, ότι οι ανακριτές της υπόθεσης εξετάζουν πέντε ακόμη συμβόλαια και πως οι έρευνες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως η ανακριτική ομάδα, που αποτελείται από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λεμεσού, πέραν της υπόθεσης των δυο συμβολαίων για τα οποία κατηγορούνται ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιουσίας του ΤΕΠΑΚ, Ζήνωνας Αχιλλείδης και ο εργολάβος Γιώργος Χατζηγεωργίου, ερευνά πέντε ακόμη συμβόλαια για κτίρια του Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την Νομική Υπηρεσία.

« Έχουν προχωρήσει οι έρευνες, έγιναν συγκεκριμένες εξετάσεις, λήφθηκαν καταθέσεις από πρόσωπα, αξιολογούνται τα δεδομένα και αναλόγως θα προχωρήσουμε», είπε ο κ. Αγγελίδης, προσθέτοντας πως «όταν και εφόσον θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη που θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτό θα γίνει. Απλά να τονίσω ότι οι εξετάσεις έχουν προχωρήσει και αξιολογείται συγκεκριμένο μαρτυρικό υλικό», ανέφερε.

Ερωτηθείς εάν θα πρέπει να αναμένονται νέες συλλήψεις, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε πως «αυτό είναι κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί, χωρίς να το αποκλείω, από την αξιολόγηση αυτού του μαρτυρικού υλικού».