Τελικά ο Τσακ Νόρις πήγε στο Καπιτώλειο..; (Photos)

Ο Τσακ Νόρις αναγκάστηκε να διαψεύσει επίσημα τις φήμες ότι ήταν παρών στην εισβολή στο Καπιτώλιο την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός άνδρα που ομολογουμένως του μοιάζει πολύ.

Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ και πρωταγωνιστής σε αμέτρητα memes έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο: «Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός, ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης».

Προτού ο Νόρις κλείσει το θέμα με μια ανάρτηση που θα έκανε… περήφανο τον Texas ranger «Κορντέλ Γουόκερ», τον χαρακτήρα που υποδυόταν για πολλά χρόνια στη διάσημη σειρά του CBS, ο ατζέντης του είχε διαψεύσει ότι απεικονιζόταν ο πελάτης του στην εν λόγω φωτογραφία, κάνοντας μάλιστα στον φίλο του και ένα κοπλιμέντο.

«Παραμένει στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του» δήλωσε ο Έρικ Κρίτζερ, παραδεχόμενος μεν ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, όμως σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «ο Τσακ είναι πολύ πιο ωραίος».

O 80χρονος σήμερα ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τις πολιτικές του απόψεις. Ανήκει στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών και το 2016 είχε στηρίξει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκλογική του αναμέτρηση με τη Χίλαρι Κλίντον. Στις εκλογές του 2020 ωστόσο, δεν προχώρησε στην ίδια ενέργεια.

Όσο για τη φωτογραφία που… άναψε φωτιές και δείχνει τον «σωσία» του Νόρις, αυτή είναι όντως αληθινή και τραβήχτηκε στη συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον, προτού ξεσπάσουν όμως τα επεισόδια στο Καπιτώλιο.