Τελικά θα πάνε οι πραγματικοί κλέφτες φυλακή;

Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό…..

Οικογενειάρχης με 5 παιδιά, κατέληξε πριν από μέρες  στη φυλακή, για χρέος στο δημόσιο 150 ευρώ…..

Γιατί όμως να πάει στη φυλακή ένας οικογενειάρχης  με 5 παιδιά  και όλοι αυτοί που καταλήστευσαν τις τράπεζες και έφεραν την οικονομική καταστροφή στη Κύπρο, να “αλωνίζουν” ελεύθεροι;

Πλέον όμως το λαικό αίσθημα είναι “καζάνι που βράζει” και ο Κυπριακός λαός έχει πια αγανακτήσει με τα όσα γίνονται και επικρατεί μεγάλος αναβρασμός για το γεγονός ότι κανείς δεν τιμωρείται.

Κύριε Πρόεδρε, έχετε υποσχεθεί προεκλογικά και μετά την ανάληψη της προεδρίας της Κυπριακής δημοκρατίας ότι όλοι οι ένοχοι θα καθήσουν στο σκαμνί της δικαιοσύνης…. 

Πότε όμως… Έχει περάσει ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας και ο Κυπριακός λαός δεν έχει πλέον άλλες αντοχές… Υποφέρει και βασανίζεται γι αυτό και απαιτεί όπως όλοι οι ένοχοι της κυπριακής οικονομικής καταστροφής πάνε στη φυλακή.

Καθημερίνα κάποιοι συμπατριώτες μας καταλήγουν στη φυλακή για μικροοφειλές προς τη κυπριακή δημοκρατία και μιλάμε για μηδαμινά ποσά των 100 και των 200 ευρώ….

Οι πραγματικοί κλέφτες όμως  που έκλεψαν εκατομμύρια   συνεχίζουν να ζουν ανενόχλητοι στη χλιδή … Πότε επιτέλους θα πάνε φυλακή ;

Πότε επιτέλους θα νοιώσει ο κυπριακός λαός ότι δικαιώνεται;