Τελικά, η Κύπρος τιμωρεί όλους τους εμβολιασμένους;

Η Κύπρος ως «ομφαλός της γης» αντί να καταργήσει μερικά από τα μέτρα για εμβολιασμένους, όπως οι πλείστες χώρες ούτε καν μπαίνουν στο κόπο οι αρμόδιοι, όπως φαίνεται, να μελετήσουν  το τι γίνεται.

Μέχρι τώρα ακολουθήσαμε «πιστά» κάποιες χώρες είτε με πλήρη αντιγραφή των μέτρων και της διαδικασίας είτε με «κακή» αντιγραφή.

Στην Ελλάδα, στη Βρετανία, στην Ελβετία, στην Αυστρία και σε πολλές άλλες χώρες οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν χρειάζονται επιπρόσθετα τεστ.

Μήπως γνωρίζει κανένας από τους «ιθύνοντες» πόσα στοιχίζει σε έναν επιβάτη πλήρως εμβολιασμένο, ο οποίος χρειάστηκε να ταξιδέψει;

Γνωρίζετε κύριοι πόσα στοιχίζουν τα τεστ στο εξωτερικό;

Προς τι όλη αυτή η ταλαιπωρία και το κόστος;

Θα μας πείτε εμβολιαστήκαμε για να προστατευτούμε, αλλά στο τέλος ταλαιπωρούμαστε όπως όλοι οι άλλοι πληρώνοντας υψηλό κόστος που σε μερικές χώρες στοιχίζει πιο πολύ από ένα αεροπορικό εισητήριο.

Διερωτούμαστε εάν όλοι οι πολιταξιδευμένοι αξιωματούχοι αυτού του «κράτους» ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία και ταλαιπωρία που περνούν όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες.

Γιατί εάν ταλαιπωρείτο έστω και ένας από τους υψηλά ιστάμενους αξιωματούχους, όπως το τσούρμο με τους επιβάτες στιβαγμένους χωρίς  να κρατάνε αποστάσεις όπως υποτίθεται θα έπρεπε για να κάνουν τεστ, τότε τα μέτρα αυτά θα άλλαζαν άμεσα.

Αλλά επειδή οι αξιωματούχοι φαίνεται περνάνε από συγκεκριμένες διόδους, τότε ας ταλαιπωρούνται οι υπόλοιποι.

Γιατί να ταξιδέψει κάποιος τουρίστας στη Κύπρο;

Είμαστε ο «ομφαλός της γης» και θα τρέξουν όλοι να μας επισκεφθούν ή θεωρούμαστε όλοι οι πολίτες αυτού του κράτους «χαμηλής νοημοσύνης» και πρέπει κάποιοι να επωφελούνται οικονομικά από αυτή τη κατάσταση;