Τελευταίο αντίο στον Κώστα Παπακώστα

Τελέστηκε στις 4 το απόγευμα από την Εκκλησία Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο η κηδεία του πρώην υπουργού Άμυνας, Κώστα Παπακώστα.

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος, εκφράζοντας τη λύπη του, έκανε λόγο για κορυφαία προσωπικότητα, που τίμησε την πατρίδα, τη δημοκρατία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις Δυνάμεις Ασφαλείας και την Πολιτική, που υπηρέτησε αρχές και αξίες και όχι αξιώματα.

Capture

Η οικογένεια δέχθηκε συλλυπητήρια από τις 2 μέχρι τις 4. Ο Κώστας Παπακώστας απεβίωσε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας μετά από μακρά νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Capture

Στο μεταξύ η οργή, η πικρία και ο θυμός της οικογένειας του εκλιπόντος Κώστα Παπακώστα δεν λένε να καταλαγιάσουν. Τα πυρά της οικογένειας στρέφονται κυρίως προς τον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, αναφορικά με τα αιτήματα που υπέβαλλαν για απονομή χάριτος στον πρώην υπουργό Άμυνας λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του.

Η οικογένεια θα μελετήσει όλα τα στοιχεία που έχει ενώπιόν της και θα κινηθεί νομικά αναζητώντας ευθύνες για τον θάνατο του Κώστα Παπακώστα.