Τελειώνει….το πάρτυ με τις Κυπριακές Αερογραμμές

Τέλος στο …πάρτυ κατασπατάλησης εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου οι Κυπριακές Αερογραμμές να διασωθούν και να γίνουν βιώσιμες, αναμένεται να δοθεί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, αμέσως μετά τις εκλογές.

Η «ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ» είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν πρόκειται να …πετάξει ούτε ένα ευρώ για να συνεχίσουν οι Κυπριακές Αερογραμμές να πετούν με οποιοδήποτε κόστος.

Και οι …πέτρες πλέον γνωρίζουν πως μετράμε το τέταρτο κατά σειρά σχέδιο διάσωσης των Κυπριακών Αερογραμμών – που εκπονήθηκε από την Air France και την KLM  – το οποίο απαιτεί  την εξεύρεση 103 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να διασωθεί η εταιρεία. Οι διαβουλεύσεις πάνω στο σχέδιο αυτό είναι σε εξέλιξη, όπως μας λένε οι πληροφορίες μας, αλλά το ποσό που απαιτείται για να διασωθεί ο κρατικός αερομεταφορέας, πραγματικά προκαλεί …ίλιγγο.

Και αρκεί να σκεφτεί κανείς πως στο πακέτο διάσωσης των 103 εκατ. ευρώ, έρχεται να προστεθούν οι απίστευτες δαπάνες που έχουν κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια οι υπεύθυνοι των Κυπριακών Αερογραμμών.

Οι αρμόδιοι κυριολεκτικά πετάνε τα ευρώ αβέρτα… Πέρυσι παρήγγειλαν ασημένια μαχαιροπήρουνα και πολυτελή σερβίτσια  για την επιχειρηματική θέση και επί μήνες εκπαίδευσαν το προσωπικό για να μάθει να εξυπηρετεί τους υψηλά ιστάμενους επιβάτες του κρατικού αερομεταφορέα.

Τώρα, υπεύθυνοι των Κυπριακών Αερογραμμών αλλάξανε άποψη. Λένε ότι θα καταργήσουν τη επιχειρηματική θέση…  Τόσα χρήματα
που δαπανήθηκαν για τα σερβίτσια και τα ασημικά πριν από ένα  χρόνο που  έχουν πάει κύριε Μαυρόκωστα;

Όλα αυτά είναι γνωστά στο νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος όπως πληροφορούμαστε, δεν πρόκειται να πετάξει ούτε ένα ευρώ για να συνεχίσουν κάποιοι το …πάρτυ.

Μήπως μετά τις εκλογές πάνε για κλείσιμο;