Τελέστηκε το 5ο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου

Το πέμπτο ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, τελέστηκε σήμερα  το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά,

Επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Πέτρος Παπαπολυβίου.

Μετά το μνημόσυνο τελέστηκε τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα στον τάφο του πρώην Προέδρου στο κοιμητήριο της Κάτω Δευτεράς. Μετά το τρισάγιο κατατέθηκαν στεφάνια εκ μέρους της Κυβέρνησης, των κομμάτων, της εκκλησίας, ιδρυμάτων και άλλων οργανώσεων.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκπροσώπησε ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ενώ στο μνημόσυνο παρευρέθηκε και ο Προεδρεύων της Βουλής και Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Σοφοκλής Φυττής.

«Στις δύσκολες μέρες που ζούμε οι παρακαταθήκες του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου είναι τόσο επίκαιρες όσο ποτέ», δήλωσε μετά το τρισάγιο ο Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ Φύτος Κωνσταντίνου.

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου, του δεύτερου Προέδρου του ΔΗΚΟ και πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος άφησε ανεξίτηλα τη σφραγίδα του στη σύγχρονη κυπριακή ιστορία», κατέληξε