Τελέστηκε ο βασιλικός γάμος του Δούκα Harry και Δούκισσας Meghan (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, στο Λονδίνο, ο βασιλικός γάμος της χρονιάς.

Ο δούκας Harry και η -πλέον- σύζυγός του Δούκισσα, Meghan Markle, αντάλλαξαν  όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια τελετή, υπερπαραγωγή.

Το πριγκιπικό ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και  δεν μπορούσαν να κρύψουν τον έρωτα τους.

Μετά το τέλος της τελετής, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βγήκαν από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και μπροστά στο πλήθος έδωσε το πρώτο του φιλί. Ένα φιλί γεμάτο πάθος, έξω από τα αυστηρά πρωτόκολλα που επιβάλει το παλάτι.

Εκατομμύρια άνθρωποι ανα την υφήλιο, παρακολούθησαν την τέλεση του μυστηρίου, μέσα από τηλεοπτικές συνδέσεις αλλά και από το διαδίκτυο.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την περιοχή ήταν δρακόντεια ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το κάστρο και αδημονούσε για το μεγάλο γεγονός.

Παρόντες στο γάμο, η παρουσιάστρια Oprah Winfrey, μαζί με τον ηθοποιό Idris Elba o οποίος συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικιά του, το ζεύγος George και Amal Clooney, οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση ενώ λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους, οι David και Victoria Beckham,  ο τραγουδιστής Elton John ενώ λίγο αργότερα αφίχθηκε το cast της σειράς “Suits” στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Meghan Markle, η αδελφή της Kate Middleton, Pippa Middleton και φυσικά η βασιλική οικογένεια και πλειάδα πολιτικών και διάσημων.

Ο πριγκηπας Harry, φορούσε στρατιωτική στολή και έφθασε συνοδευόμενος από τον αδερφό του και κουμπάρο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, που φορούσε επίσης στρατιωτική στολή.

Το νυφικό της Meghan Markle έχει σχεδιαστεί από την βραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια Κλερ Γουέι Κέλερ του γαλλικού οίκου μόδας Givenchy» και το πέπλο της , αντιπροσωπεύει τις 53 κοινοπολιτείες. Η ίδια «ήθελε και τις 53 κοινοπολιτείες σε αυτό το ταξίδι της» και έτσι η σχεδιάστρια, δημιούργησε ένα πέπλο κεντημένο με τη χλωρίδα της καθεμιάς.

Το βράδυ οι νεονυμφοι θα διασκεδάσουν σε ένα πριβέ πάρτι σε στενό κύκλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.