Τα sites όπου μπορείς να δεις online ταινίες νόμιμα και… δωρεάν!

Τα sites που μπορούμε να δούμε online ταινίες και ντοκιμαντέρ για κάθε γούστο.

Με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις να έχουν ακυρωθεί εξαιτίας των πρώτων κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας και την ανησυχία να εντείνεται, πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που θα επιλέξουν την ασφάλεια του σπιτιού το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς.

Μια αγαπημένη ταινία είναι η καλύτερη λύση για να κυλήσουν οι ώρες πιο γρήγορα και ευχάριστα καθώς χαλαρώνουμε στο σπίτι μόνοι ή με παρέα. Τί γίνεται όμως αν δεν είμαστε συνδρομητές στο Netflix ή αντίθετα έχουμε εξαντλήσει τις αγαπημένες ταινίες και σειρές στην διάσημη streaming πλατφόρμα και η τηλέοραση δεν έχει να μας προτείνει κάτι ενδιαφέρον;

Ας μην βιαστούμε να τα βάψουμε μαύρα γιατί τη λύση έρχονται να μας δώσουν ορισμένοι ιστότοποι οι οποίοι συγκεντρώνουν ενδιαφέρουσες λίστες ταινιών που μπορούμε να δούμε δωρεάν, νόμιμα και χωρίς εγγραφή. Τα links που ακολουθούν παρακάτω παρέχουν τη δυνατότητα full screen και τις απαραίτητες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το φιλμ της αρεσκείας σας, ωστόσο οι περισσότεροι δεν παρέχουν τη δυνατότητα υπότιτλων.

Openculture.com
1.150 ταινίες και ντοκιμαντέρ, όπως κλασικές και φιλμ νουάρ, δραματικές, κωμωδίες, τρόμου, γουέστερν ειδικά αν είστε θαυμαστές του Τζον Γουέιν και πολλές άλλες ακόμα.

Moviez.space
Ελληνικός ιστότοπος που συγκεντρώνει πάνω από 600 ελληνικές ταινίες, ξένες με ελληνικούς υπότλιτλους, ντοκιμαντέρ, θεατρικές παραστάσεις και ελληνικές σειρές με αυτοτελή επεισόδια. Τα βίντεο προέρχονται από το YouTube, το Vimeo και το Dailymotion.

Freemoviescinema.com
Παλαιότερες και νεότερες κινηματογραφικές ταινίες κάθε είδους. Και εδώ τα βίντεο προέρχονται από το YouTube, το Vimeo και το Dailymotion.

Voody.online
Πλούσιος κατάλογος με δημοφιλείς και πασίγνωστες ταινίες κάθε είδους. Χωρισμένες σε κατηγορίες, θα κάνουν το ψάξιμο ακόμα πιο εύκολο. Στα θετικά συγκαταλέγονται και οι ελληνικοί υπότιτλοι.

Archive.org
Οι λάτρεις των κλασικών ταινιών, θα βρουν μια ενδιαφέρουσα γκάμα πασίγνωστων φιλμ, όπως επίσης και ταινίες μικρού μήκους, φιλμ του βωβού κινηματογράφου, κ.ά.

Classiccinemaonline.com
Όπως δηλώνει και ο τίτλος του, θα απολαύσετε κλασικές ταινίες για κάθε γούστο που μας έρχονται από τη δεκαετία του ’30 έως και τη δεκαετία του ’70.

Filmannex.com
Εδώ θα βρείτε κινούμενα σχέδια, κλασικές ταινίες, βωβό κινηματογράφο, ανεξάρτητα φιλμ, κ.ά.

Cosmos Greek Documentaries
Όσοι αγαπάμε τα ντοκιμαντέρ θα το λατρέψουμε. Η λίστα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό, ενώ παράλληλα κάνει και τη ζωή μας πιο εύκολη, καθώς παρέχονται και ελληνικοί υπότιτλοι.