Τα 5 πιο ωραία κορίτσια της φετινής Eurovision

Τρεις εβδομάδες απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή της Eurovision, στο «Expo Tel Aviv», στην πόλη Τελ Αβίβ.

Στις 14 και 16 Μαΐου τα φώτα θα ανάψουν για τους δύο ημιτελικούς, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα λάβει χώρα ο μεγάλος τελικός. Ως είθισται κάθε χρόνο, πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έχουν μόνο τα στοιχήματα και οι προβλέψεις, αλλά και οι εντυπωσιακές τραγουδίστριες που θα ανέβουν στο stage για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Νεβένα Μπόζοβιτς

Τη Σερβία θα εκπροσωπήσει η 25χρονη ξανθιά ερμηνεύτρια, με το κομμάτι «Kruna», με την ίδια να έχει τη δική της εμπειρία από το θεσμό. Το 2007 εκπροσώπησε τη χώρα της, στον διαγωνισμό της «Junior Eurovision», τερματίζοντας στην 3η θέση ενώ το 2013 έγινε η πρώτη τραγουδίστρια που εκτός από την Junior έλαβε μέρος και στην ενήλικη Eurovision. Ως μέλος των «Moje 3», τραγούδησε το «Ljubav je svuda» χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον γύρο του μεγάλου τελικού.

Τζονίντα Μαλίκι

Γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1983 στα Τίρανα της Αλβανίας κι εκτός από τραγουδίστρια, ασχολείται επαγγελματικά και με το χώρο της μόδας. Η Τζονίντα Μαλίκι, που θα τραγουδήσει για την Αλβανία το «Ktheju tokës», ξεκίνησε τη καριέρα της στα 13 της χρόνια. Συμμετοχές σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς την ανέδειξαν και, το 2013, κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά. Η Τζονίντα πρωταγωνίστησε, επίσης, στην αλβανική εκδοχή του μιούζικαλ «Romeo & Juliet», ενώ υπήρξε η παρουσιάστρια του 4ου κύκλου του «Dancing with the stars» και κριτής στον 5ο κύκλο του «The Voice».

Ταμάρα Τοντέβσκα

Η Βόρεια Μακεδονία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από την Ταμάρα και το τραγούδι «Proud». Αστέρι της ποπ στη χώρα της, με διακρίσεις και βραβεία, έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της μουσικής. Το 2007 έκανε τη πρώτη της απόπειρα να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, συμμετέχοντας στον εθνικό τελικό της χώρας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η τύχη όμως της χαμογέλασε την αμέσως επόμενη χρονιά (2008), όταν κέρδισε τη πρώτη θέση στον εθνικό τελικό με το «Vo ime na ljubovta» το οποίο όμως αποκλείστε από τον τελικό.

Σάρα Μάκτερναν

Γεννημένη στις 11 Μαρτίου 1994, έγινε ιδιαίτερα γνωστή όταν συμμετείχε στο δημοφιλές «The Voice of Ireland». Κάνοντας και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, η Σάρα σημείωσε μια αξιοζήλευτη πορεία στο μουσικό show φτάνοντας μέχρι τη 3η θέση. Συνεργασίες και τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό την έκαναν ιδιαιτέρως επιτυχημένη κι έτσι, φέτος, θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον 64ο διαγωνισμό με το τραγούδι «22».

Tάμτα

Από τη λίστα με τις εντυπωσιακές παρουσίες της φετινής διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να λείπει η Τάμτα. Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί από την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία θα ερμηνεύσει το «Replay», και τα στοιχηματικά γραφεία την βλέπουν στην πρώτη δεκάδα. Το κορίτσι από τη Γεωργία, που έγινε γνωστή από το talent show «Super Idol», έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή, τη σκηνική της παρουσία και τις στιλιστικές της επιλογές. Μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες stars της γενιάς της, ετοιμάζεται να μαγνητίσει τα βλέμματα και στο Τελ Αβίβ.