Τα 4 “βιολιά” της Πάφου

Η μεγάλη νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου στις εσωκομματικές εκλογές  της 1ης Δεκεμβρίου για την προεδρία του ΔΗΚΟ, οφείλεται στους ψηφοφόρους της επαρχίας Πάφου.

Μεγάλη ήταν η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων.  Σε σύνολο 4.038 ψηφοδελτίων, ο Μάριος Καρογιάν έλαβε 1.407 ψήφους ή ποσοστό 35,34% και ο Νικόλας Παπαδόπουλος 2.574 ψήφους ή 64,66%.

Τέσσερα μεγάλα ονόματα της Πάφου έδωσαν τη μεγάλη νίκη στο Νικόλα. Στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΚΟ κυκλοφορεί ευρέως η φήμη ότι τα 4 αυτά ονόματα έδωσαν τη “χαριστική βολή” στο Μάριο Καρογιάν.

Πρώτο “βιολί”, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Αντώνης Αντωνίου, πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής και πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής… Αρχηγός και μεγάλος επιτελάρχης της δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ Πάφου.

Δεύτερο “βιολί” ο δήμαρχος Σάββας Βέργας, ο οποίος μέχρι πριν από μερικούς  μήνες βρισκόταν στο στρατόπεδο Μάριου Καρογιάν, χρόνια φίλοι  και κουμπάροι. Λίγους μήνες όμως πριν τις εκλογές αποχώρησε από το στρατόπεδο Καρογιάν   προσχωρώντας στο στρατόπεδο Νικόλα Παπαδόπουλου στηρίζοντας έτσι την υποψηφιότητα του. Με αυτό το τρόπο ο Σάββας Βέργας έδωσε το τελειωτικό κτύπημα στο φίλο και κουμπάρο του Μάριο Καρογιάν.

Τρίτο “βιολί” του Νικόλα στη Πάφο, ο Χρύσανθος Σαββίδης, ο οποίος εργάστηκε πάρα πολύ “οργώνοντας” την επαρχία Πάφου μαζεύοντας ψήφους υπέρ της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου.

Τέταρτο και τελευταίο “βιολί” της Πάφου ο οποίος “πάλεψε” σκληρά για να πάρει ο Νικόλας τα πρωτεία στη Πάφο κερδίζοντας έτσι τη προεδρία του ΔΗΚΟ είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, στέλεχος και μέλος της επαρχιακής επιτροπής του κόμματος στη Πάφο.

Τα τέσσερα πιο πάνω “βιολιά” σε “συγχορδία” συνέβαλαν, ο καθένας παίζοντας στο δικό του τόνο, στην ανάδειξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην προεδρία του Δημοκρατικού κόμματος.