Τα Χριστούγεννα των επωνύμων στις φυλακές Κορυδαλλού

Οι vip γιορτές στις φυλακές Κορυδαλλού δεν είχαν τα μεγαλεία και την πολυτέλεια αλλοτινών εποχών.. Είχαν όμως αρνάκι, προφιτερόλ, παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες ανήμερα των Χριστουγέννων, φρικασέ την επομένη… Οι κανονισμοί απαγορεύουν το αλκοόλ … έτσι αντί για κρασί, έτσι οι διάσημοι των φυλακών αρκέστηκαν σε αναψυκτικά.

Στην 6η πτέρυγα τα γιορτινά εδέσματα απόλαυσαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο Νίκος Ζήγρας, ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο Αστέριος Οικονομίδης και ο Γιάννης Σμπώκος, ο Λάκης Γαβαλάς, και ο Μάκης Ψωμιάδης με το γιο του Σταύρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» οι κρατούμενοι αντήλλαξαν ευχές τηλεφωνικά με τους δικούς τους, καθώς το επισκεπτήριο ανήμερα Χριστουγέννων απαγορεύεται.

Την παραμονή των Χριστουγέννων πάντως, ο ΄Ακης Τσοχατζόπουλος δέχθηκε τα εξαδέλφια του, ο Λάκης Γαβαλάς δύο συνεργάτες του, ενώ τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη επισκέφτηκαν η μητέρα του και η σύζυγός του.

Στη γυναικεία πτέρυγα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου λέγεται ότι μοίρασε μελομακάρονα στις συγκρατουμενές της, εμφανώς καταβεβλημένη από το γεγονός ότι είναι οι πρώτες γιορτές μακριά από τον γιο της.

Τους κρατούμενους επισκέφτηκε και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία που τελέστηκε στο εκκλησάκι του Κορυδαλλού παρουσία περίπου 30 κατηγορουμένων.