Τα Χριστουγεννιάτικα bazaar αρχίζουν…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα ιδρύματα και οι οργανώσεις προετοιμάζονται για τα χριστουγεννιάτικα Bazaar. Παρακάτω παρατίθενται όλες οι σχετικές πληροφορίες για εσάς που θέλετε να τα επισκεφθείτε.

Ίδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρήκοων Ελλάδος:  Το Bazaar θα λάβει χώρα στο οικοτροφείο που βρίσκεται στην οδό,  Μαβίλη 8 στη  Δροσιά . Έχει προγραμματιστεί για την 1 και 2 Δεκεμβρίου (10:00-21:00).                                                                                         Αν θέλετε παραπάνω λεπτομέρειες καλέστε στο τηλ. 210- 8131139

Ίδρυμα Μιμηκοπούλου:  Από την 1 εως τις 9 Δεκεμβρίου θα σας περιμένουν στην οδό Κηφισίας 40 στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Tο συγκεκριμένο Bazaar σας δίνει τη δυνατότητα, αν έχετε είδη σπιτιού, χειροποίητα κοσμήματα και στολίδια προς πώληση να τα φέρετε μαζί σας.   Για περαιτέρω λεπτομέρειες τηλεφωνείστε στο 210-6198724.

Δρόμοι Ζωής: Οι Δρόμοι Ζωής με τους εθελοντές της οργάνωσης  και σε συνεργασία με τα παιδιά του σχολείου έχουν διοργανώσει ένα Σαββατοκύριακο, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, γεμάτο εκπλήξεις. Θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε πρωτότυπα δώρα, θα γευτείτε πλήθος ξεχωριστών γεύσεων αλλά και τα  παιδιά σας θα χορτάσουν παιχνίδι. Όλα αυτά σας περιμένουν στο 87ο σχολείο στο Γκάζι, Ορφέως 58.

Φροντίδα: Οι γυναίκες που φιλοξενούνται στον ξενώνα Φροντίδα προετοίμασαν με πολλή αγάπη την Χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά που θα γίνει στις 11 και 12 Δεκεμβρίου (9:00- 21:00) στο Πάρκο  Ελευθερίας του Δήμου Αθηναίων, Βασιλίσσης Σοφίας στο μετρό Μέγαρο Μουσικής.

Περιβολάκι: Τέλος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ρηγίλης 18 Αθήνα, στις 15 κσι 16 Δεκεμβρίου (10:00-17:00) σας περιμένουν άφθονα στολίδια και γλυκά δια χειρός μικρών παιδιών.