Τα τρία γυναικεία ζώδια που ερωτεύονται οι άντρες για το μυαλό τους!

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκ πρώτης όψεως ερωτεύονται την εικόνα του άλλου ατόμου. Στη συνέχεια όμως, τεράστιο ρόλο παίζει και η προσωπικότητα.

Οι τρεις αυτές κυρίες του ζωδιακού έχουν πολλά κιλά μυαλό και αυτό τελικά κάνει τους άντρες να τις παραδέχονται και να υποκλίνονται στην εξυπνάδα τους.

Κριός: Eίναι τετραπέρατη. Θα τα βγάλει πέρα πάντα και με οτιδήποτε, αφού εκτός από το έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα, έχει και τον δικό της τρόπο να κάνει τα πράγματα. Η Κριός είναι ταυτόχρονα και πονηρή εκτός από έξυπνη, συνδυασμός που σκοτώνει.

Παρθένος: Aγνή, ατόφια ευφυϊα. Και μαζί λογική, κριτική ικανότητα και σταθερότητα. Τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας; Η Παρθένος είναι ο ορισμός του “Πίσω από έναν μεγάλο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα”, μόνο που εκείνη στέκεται μπροστά του.

Υδροχόος: Της κόβει σε πράγματα που άλλοι δε μπορούν ούτε να διανοηθούν. Αρκετές γυναίκες Υδροχόοι είναι επιστήμονες, καθηγήτριες, γιατροί, κάνουν δηλαδή επαγγέλματα τα οποία απαιτούν υψηλό δείκτη νοημοσύνης και ιδιαίτερες ικανότητες.