Τα συμφέροντα των εργαζομένων, αιτία “πολέμου” κυβέρνησης-ΔΗΣΥ

«Τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν διασφαλίζονται με τα συνθήματα και τους λαϊκισμούς», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης και ξεκίνησε ο πόλεμος των δηλώσεων με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφανο Στεφάνου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση με πράξεις και μέτρα πρέπει να διασφαλίσει τα εργασιακά δικαίωματα…”μας σερβίρουν διάφορα εύηχα συνθήματα για το ενδιαφέρον τους, δήθεν, για τους εργαζομένους. Την ίδια ώρα. με κυβερνητική εισήγηση θα υπάρξουν, αναπόφευκτα, απολύσεις και μειώσεις μισθών στην ελεγχόμενη από το κράτος Λαϊκή Τράπεζα και δεν συνειδητοποιούν, φαίνεται, πως με αυτό τον τρόπο δημιουργείται και ένα προηγούμενο για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Παρουσιάζονται ως οι προστάτες των εργαζομένων, αλλά επί ημερών τους η ανεργία πολλαπλασιάστηκε. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν γονατίσει και 40,000 συμπολίτες μας είναι χωρίς δουλειά”.

Απαντώντας ο κ. Στεφάνου είπε ότι  «όταν σε συνεργασία με τον τέως διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας απέκρυβαν τα κακώς έχοντα στον τραπεζικό τομέα, δεν σκέφτονταν τους εργαζόμενους» και πρόσθεσε ότι το ποιον του καθενός από τις πράξεις του φαίνεται και όχι από τα λόγια… ο  Συναγερμός όψιμα και υποκριτικά θυμήθηκε τους εργαζόμενους στις τράπεζες. Όταν σε συνεργασία με τον τέως διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας απέκρυβαν τα κακώς έχοντα στον τραπεζικό τομέα, δεν σκέφτονταν ούτε τους εργαζόμενους στις τράπεζες ούτε και την τεράστια ζημιά στην κυπριακή οικονομία. Οι ευθύνες τους είναι ασήκωτες».