Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Φιλελεύθερος: Με τίτλο«Κρίσιμη ημέρα για Βέργα», γράφει ότι καθοριστική για την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων που στάλθηκαν στις 28 Σεπτεμβρίου σε παράγοντες του Δήμου και σε δημοσιογράφο, σε σχέση με το διαχωρισμό των οικοπέδων της Aristo Developments, θεωρείται η σημερινή σύσκεψη στη Γενική Εισαγγελία. Αλλού γράφει ότι γεμάτος αγκάθια θα είναι ο δρόμος για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι υποβολή δικής τους αντιπρότασης μελετούν τα κόμματα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι χωρίς να αλλάξει στάση και συμπεριφορά η Άγκυρα, η Λευκωσία εμφανίζεται αποφασισμένη να μην διαφοροποιήσει την απόφασή της σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες στο Κυπριακό.

Αλήθεια: Με τίτλο «Κρίσιμη μέρα για την τύχη του Βέργα», γράφει ότι κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα αναφορικά με την υπόθεση «Aristo», καθώς η Νομική Υπηρεσία θα αποφασίσει αν προκύπτουν στοιχεία που να δικαιολογούν ή όχι τη σύλληψη του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα. Αλλού γράφει ότι πράματα και θάματα καταγγέλλει ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, αναφορικά με τα διαδραματιζόμενα στο «Μουσικό Εργαστήρι Εγχόρδων/Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων». Σε άλλο θέμα γράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις υπό την απειλή των πολεμικών πλοίων της Τουρκίας.

Σημερινή: Με τίτλο «Ο Θεός θα τους κρίνει όλους», γράφει ότι η Νάτεντσα Μέσκο αισθάνεται ότι η κυπριακή δικαιοσύνη αδίκησε κατάφωρα το παιδί της και ενημερώνει για την τραγική κατάσταση της υγείας του, συνεπεία του δυστυχήματος τον Ιούλιο του 2012 στη Λεμεσό. Αλλού προβάλλει το β` μέρος της συνέντευξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη «Σ» στο οποίο μιλά μεταξύ άλλων για την οικονομία, τον ELA, τις έρευνες για τα οικονομικά σκάνδαλα, καθώς και για το έργο της Κυβέρνησης. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στο ύψος των μισθών των προεδρικών Συμβούλων, σημειώνοντας ότι περιλαμβάνονται στον Κρατικό Προϋπολογισμό 2015.

Χαραυγή: Με τίτλο «Ζητούν και τα ρέστα» και γράφει ότι ζητά και τα ρέστα η Κυβέρνηση Αναστασιάδη για την επικίνδυνη μονοδιάστατη εξωτερική πολιτική που ακολουθεί και υπονομεύει τις σχέσεις της Λευκωσίας με τη Μόσχα. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε εύσημα από το ΔΝΤ για αντιλαϊκές πολιτικές και γράφει ότι μόνο αυτό ενδιαφέρει την Κυβέρνηση που δεν βλέπει τη φτωχοποίηση στην Κύπρο, ενώ ο Χ. Γεωργιάδης αναφέρει πως δεν έρχεται ξανά εντός 2014 η Τρόικα. Αλλού γράφει ότι σε αντιφάσεις, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περιέπεσε στην κατάθεσή του ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.