Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Φιλελεύθερος: Με τίτλο«Κινήσεις σε τρεις άξονες» γράφει ότι σε τρεις βασικούς άξονες, Κυπριακό, ενέργεια και οικονομία, θα κινηθεί ο Νίκος Αναστασιάδης κατά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη επιδιώκοντας αποτελέσματα. Αλλού, γράφει ότι ανάμεσα στους φακέλους της εταιρείας Aristo που ζητήθηκαν να ελεγχθούν από τη Νομική Υπηρεσία, είναι και αυτός του Mall Πάφου. Σε άλλο πρωτοσέλιδο θέμα γράφει ότι στη Βουλή βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα σε εξέλιξη έντονο παρασκήνιο μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για να χαράξουν κοινή γραμμή επί των αναπομπών για τις εκποιήσεις, για τις οποίες θα τοποθετηθεί η αυριανή Ολομέλεια.

Αλήθεια: Με τίτλο «Φύλλο και φτερό οι φάκελοι Aristo» επικαλείται αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες ι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έχουν στα χέρια τους φακέλους 179 αναπτύξεων στις οποίες μετείχε ο όμιλος Aristo από το 2000 μέχρι σήμερα. Σε άλλο θέμα γράφει για δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη στο Λονδίνο απ` όπου εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία της οικονομίας λέγοντας ότι αν όλα προχωρήσουν όπως έχουν σχεδιαστεί ευελπιστεί ότι προ του τέλους του 2015 η Κύπρος θα βρεθεί εκτός μνημονίου. Σε άλλο θέμα γράφει για σαφές μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου ότι η κάθαρση πρέπει να γίνει γατί την απαιτεί ο λαός.

Σημερινή: Με τίτλο «Η Κύπρος στη μάχη κατά των τζιχαντιστών» γράφει ότι σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται η ΚΥΠ μετά την προσπάθεια τζιχαντιστών να χρησιμοποιήσουν αεροδρόμιο της Κύπρου με στόχο να μεταβούν στο Ιράκ και τη Συρία. Αλλού προβάλει το 2ο μέρος συνέντευξης του Νίκου Κατσουρίδη στις εσωτερικές της σελίδες, όπου, μεταξύ άλλων, εκτιμά ότι τα δεδομένα στο Κυπριακό δεν είανι καθόλου καλά. Σε άλλο πρωτοσέλιδο θέμα και κάτω από σχετική φωτογραφία η«Σ» γράφει ότι αποκαλύφθηκαν ολόκληρες οι Καρυάτιδες στην Αμφίπολη ύψους 2,27 μέτρων ενώ υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί και νέος τέταρτος θάλαμος.

Χαραυγή: Με τίτλο «Φρούδες Ελπίδες στους καρκινοπαθείς» γράφει ότι οι κυβερνώντες κερδίζουν χρόνο με την ανακοίνωση νέας μελέτης για τα κρατικά ακτινοθεραπευτικά κέντρα και ότι βάσει επιστημονικών μελετών που βρίσκονται ενώπιον του Υπουργού Υγείας οι κρατικές ογκολογικές υπηρεσίες πρέπει να περάσουν στα χέρια του κράτους. Αλλού γράφει η «Χ» γράφει ότι μετά τους χαμηλοσυνταξιούχους, στο στόχαστρο μπαίνουν τα επιδόματα τέκνου, οι μονογονιοί, η κοινωνική σύνταξη και οι παθόντες πολέμου. Σε άλλο πρωτοσέλιδο θέμα η εφημερίδα γράφει για ικανοποίηση ΑΚΕΛ για τη ρητή διαβεβαίωση Άιντε, για λύση του Κυπριακού υπό την αιγίδα του ΟΗΕ στη βάση δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας.