Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Κύριο θέμα της, με τίτλο «Στρατιώτες-φοιτητές τον ερχόμενο Γενάρη» ότι η εξ αποστάσεως φοίτηση εθνοφρουρών σε πανεπιστήμια εισέρχεται σε τροχιά υλοποίησης, ενώ θα εφαρμοστεί αρχικά πιλοτικά, με την έναρξη του προγράμματος να τοποθετείται τον Γενάρη. Ακόμη, η εφημερίδα γράφει ότι επέστρεψαν τα αυτοκίνητα του Δημοσίου που είχαν κατασχεθεί. Σε άλλο θέμα, αναφέρει ότι δεν τέθηκε ποτέ το χαλούμι ως ΜΟΕ.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Με τίτλο «Αποζημιώσεις για το εμπάργκο» γράφει ότι η ΕΕ θα ανακοινώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας μέτρα για «σταθεροποίηση της αγοράς» που θα «στοχεύουν» συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά που πλήττονται από το ρωσικό εμπάργκο. Εξάλλου, η εφημερίδα αναφέρεται στον εορτασμό του Δεκαπενταυγούστου, γράφοντας ότι χιλιάδες πιστών εξόρμησαν στα μοναστήρια. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στις αρχαιολογικές ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης, στην Ελλάδα.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Με τίτλο  «Ερείπια μισού εκατομμυρίου» και γράφει ότι εκτιμήσεις περιουσιών που έχουν γίνει από το Κτηματολόγιο για σκοπούς φορολόγησης κινούνται στη σφαίρα του εξωπραγματικού και ήδη καταγράφονται αντιδράσεις. Εξάλλου, γράφει ότι γονατίζει ο Λογαριασμός Ανεργίας και το Ταμείο Πλεονάζοντος Προσωπικού, με τη δαπάνη για το πρώτο να ανέρχεται κατά το α` εξάμηνο στα 80 εκ. ευρώ και τις αποζημιώσεις λόγω πλεονασμού στα 68,3 εκ. ευρώ. Επίσης η εφημερίδα γράφει για άδειες οδήγησης υπό το βλέμμα της κάμερας.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Με τίτλο «Κριτήρια κομμένα – ραμμένα για να βολεύονται ημέτεροι»  γράφει για νέες σκανδαλώδεις τοποθετήσεις στην Εθνική Φρουρά, καθώς όπως αναφέρει, ακύρωσαν και επαναπροκήρυξαν θέση για να «χωρέσει» συγκεκριμένος αξιωματικός. Επίσης γράφει ότι Λευκωσία καθησυχάζει για τις επιπτώσεις από τα αντίμετρα της Ρωσίας. Σε άλλο θέμα, γράφει ότι ότι το ΝΑΤΟ κλιμακώνει την ένταση σε μια προσπάθεια να εμποδιστεί η ανθρωπιστική βοήθεια από τη Ρωσία.