Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

typos, efimerides, kypros, cyprus, eidiseis, news,laimitomos.com,CYPRUS MAIL, CYPRUS WEEKLY, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΑΧΗ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΧΑΡΑΥΓΗ, CYPRUS DAILY,ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Λένε `όχι` κόμματα και Τρόικα”, γράφει ότι εγκλωβισμένη στα οκτώ “όχι” της Τρόικας, αλλά και σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα βρίσκεται η Βουλή αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις. Αλλού, γράφει ότι αυστηρότερα μέτρα για είσοδο των επισκεπτών και του προσωπικού έχουν αποφασιστεί για το Υπουργείο Άμυνας. Γράφει, επίσης, ότι 16 τραυματίες ήταν ο απολογισμός τριών τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώθηκαν το τελευταίο διήμερο.

Αλήθεια: Με τίτλο “ΤΑ ΟΚΤΩ `ΟΧΙ` της Τρόικας στα κόμματα”, γράφει ότι ενώπιον των κομμάτων βρίσκονται τα οκτώ “όχι” της Τρόικας να δεχθεί τις τροπολογίες τους στο νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις. Αλλού γράφει ότι κατά δύο τρίτα κενά είναι τα φράγματα μας αυτή τη στιγμή, η μισή πληρότητα σε σχέση με την αντίστοιχη πέρσι. Γράφει, επίσης, ότι η επόμενη μέρα της εκλογής του Τ. Ερντογάν στην προεδρία της Τουρκίας φέρνει στην ατζέντα τα ανοικτά θέματα της Άγκυρας, μεταξύ των οποίων το Κυπριακό.

Σημερινή: Με τίτλο “Πουλήστε φτηνά, προτρέπει η Τρόικα”, γράφει ότι με την παρουσία του πνεύματος της Τρόικας άρχισε χθες στις αρμόδιες Κοινοβουλευτικές Επιτροπές η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις, στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε ότι η πλειοψηφία των κομμάτων δεν το εγκρίνουν. Αλλού γράφει ότι με προπηλακισμούς, βρισιές και ρίψη αντικειμένων συνοδεύτηκε η έξοδος του πρώην Διοικητή της ΚΤΚ Αθανάσιου Ορφανίδη από την αίθουσα του Δικαστηρίου Λεμεσού. Σε άλλο θέμα από την πρώτη σελίδα, η εφημερίδα γράφει ότι για πρώτη φορά γυναίκα είναι επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, η Νορβηγίδα Κριστίν Λουντ, που ανέλαβε χθες τα καθήκοντά της.

Χαραυγή: Με τίτλο “Πρόσκρουση σε τείχος κυβέρνησης και Τρόικας”, γράφει ότι καμιά προθυμία για προστασία της πρώτης κατοικίας και της μικρής επαγγελματικής στέγης δεν υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης. Γράφει, επίσης, ότι συσκέψεις επί συσκέψεων σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο στο Υπουργείο Εμπορίου, σήμερα, και στις Βρυξέλλες την Πέμπτη για το ρωσικό εμπάργκο. Αλλού γράφει ότι με επίπληξη έκλεισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την υπόθεση των κοριών, προσθέτοντας ότι “δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα” στην υπόθεση έρευνας για κοριούς από αστυνομικούς των Βάσεων στο γραφείο του Υπαρχηγού της ΕΦ.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Σε αδιέξοδο το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις”, γράφει ότι η χθεσινή πρώτη κοινοβουλευτική συζήτηση για το επίμαχο νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις οδηγήθηκε σε αδιέξοδο με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να επαναλαμβάνουν ότι δεν θα το υπερψηφίσουν εάν παραμείνει ως έχει σήμερα. Αλλού γράφει ότι οι καλλιεργητές εσπεριδοειδών ζητούν αποζημιώσεις από την ΕΕ λόγω του εμπάργκο που επέβαλε η Ρωσία στην εισαγωγή τροφίμων από ευρωπαϊκές χώρες. Γράφει επίσης ότι ο νικητής των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία Ταγίπ Ερντογάν ψάχνει το διάδοχο στον πρωθυπουργικό θώκο.

Cyprus Daily: Με τίτλο “Αμετακίνητη η Τρόικα”, γράφει ότι στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες της Βουλής προκειμένου να πειστεί η Τρόικα και να αποδεχτεί τροπολογίες στο αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις. Αλλού, η εφημερίδα γράφει ότι η Αστυνομία προειδοποιεί ότι θα συλλαμβάνει οποιονδήποτε εντοπιστεί να πουλά παράνομα αέριο γέλιου. Γράφει, επίσης, ότι στη θέση του βρίσκεται από χθες στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού ο βρακάς, ο οποίος από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου θα καλωσορίζει τους επισκέπτες της 53ης Γιορτής του Κρασιού.