Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

typos, efimerides, kypros, cyprus, eidiseis, news,laimitomos.com,CYPRUS MAIL, CYPRUS WEEKLY, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΑΧΗ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΧΑΡΑΥΓΗ, CYPRUS DAILY,ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Άλλαξε η μετοχική βάση”, γράφει ότι άλλαξε η μετοχική σύνθεση της Τράπεζας Κύπρου μετά την αύξηση κεφαλαίου €1 δις στην τιμή των 24 σεντ με τη συμμετοχή θεσμικών επενδυτών από Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ρωσία, συμπεριλαμβανομένου αριθμού επενδυτών. Αλλού γράφει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών προχωρεί στην επέκταση των κρατητηρίων της Μεννόγιας. Σε άλλο του θέμα, γράφει ότι Αθήνα και Λευκωσία αποφάσισαν να κινηθούν με πρωτοβουλίες προς ΕΕ και ΗΠΑ για να σπάσει το αδιέξοδο στο Κυπριακό.

Αλήθεια: Με τίτλο “Συμφώνησαν Πρωτοβουλίες”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισαν να εντείνουν τις πιέσεις προς την Άγκυρα για αλλαγή της αδιάλλακτης στάσης που τηρεί η τουρκική πλευρά, εμπλέκοντας στην προσπάθεια αυτή τόσο τον αμερικανικό παράγοντα όσο και την ΕΕ. Αλλού, γράφει ότι πάνω από 40% είναι οι νέοι μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου. Σε άλλο της θέμα γράφει για το θέμα των εκποιήσεων πως ο ΥΠΟΙΚ δεν αποκλείει να γίνουν αν κριθεί αναγκαίο κάποιες αλλαγές στο νομοσχέδιο προτού σταλεί στη Βουλή για ψήφιση.

Σημερινή: Με τίτλο “Δεν έκαμψε αντιδράσεις ο Γεωργιάδης”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι ο ΥΠΟΙΚ παρά τις διαβεβαιώσεις ότι η κύρια κατοικία θα προστατευθεί και ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν ξέχασε τις δεσμεύσεις του, η πλειοψηφία των κομμάτων δείχνει να προσανατολίζεται σε καταψήφιση του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις. Αλλού γράφει ότι ετοιμάζουν μαζικές αγωγές οι παλαιοί μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου. Σε άλλο της θέμα, γράφει για τη συνάντηση Σαμαρά-Αναστασιάδη, κατά την οποία οι δύο ηγέτες συμφώνησαν κοινές πολυμέτωπες δράσεις.

Χαραυγή: Με τίτλο “Γεράκια έτοιμα να αγοράσουν μισοτιμής”, γράφει στο κύριο της θέμα για το θέμα των εκποιήσεων, χαρακτηρίζοντας τα ξένα επενδυτικά ταμεία ως γεράκια έτοιμα να χυμήξουν στο θήραμά τους, αγοράζοντας φτηνά τα ακίνητα που θα εκποιηθούν. Αλλού γράφει ότι εκατοντάδες πρόσφυγες με εγκεκριμένα στεγαστικά δάνεια από το ΚΦΙΚΒ κινδυνεύουν να τα χάσουν αν δεν παραχωρηθούν από τη Συνεργατική Τράπεζα μέχρι το τέλος του χρόνου. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι χίλιοι Τ/κ επισκέφθηκαν χθες, ημέρα του Μπαϊραμιού, το Χαλά Σουλτάν.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Προσφορά κορυφαίας ποιότητας για τις μετοχές της Τράπεζας”, γράφει ότι σε μαραθώνια συνεδρία που ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου ανακοίνωσε την επιτυχή έκδοση 4,17 δις ευρώ σε νέες μετοχές των 24 σεντ ανά μετοχή, αυξάνοντας το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο κατά 1 δις. Αλλού, φιλοξενεί δηλώσεις του Michael O` Leary της Ryanair, ότι η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις Κυπριακές Αερογραμμές. Σε άλλο της θέμα, η εφημερίδα γράφει για τη χθεσινή συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Αντώνη Σαμαρά.

Cyprus Daily: Με τίτλο “Κοινή στρατηγική”, γράφει ότι Αναστασιάδης και Σαμαράς ανακοίνωσαν χθες κοινή διπλωματική στρατηγική σε μια προσπάθεια να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία και την τ/κ πλευρά στις διαπραγματεύσεις. Αλλού, γράφει ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεσμεύτηκε να διορίσει υπεύθυνο αξιωματικό σε κάθε επαρχία για θέματα βίας κατά των ζώων. Σε άλλο της θέμα γράφει για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε η Γεωργία Κωνσταντινίδου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο αγώνισμα της Σκοποβολής.