Τα πρωτοσέλιδα σήμερα

Αλήθεια: Με τίτλο «Μοντέλο Θάτσερ για τα γήπεδα!..» γράφει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προανήγγειλε νέα δεδομένα στο επόμενο πρωτάθλημα, σχολιάζοντας τα απαράδεκτα επεισόδια στο Τσίρειο, στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένος να προωθήσει νομοσχέδιο που βρίσκεται στα χέρια του Υπουργού Δικαιοσύνης. Επίσης γράφει ότι η επίσκεψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην Κύπρο δεν επιδιώκει την αναβάθμιση του ψευδοκράτους, αλλά την υποβοήθηση της διαδικασίας των συνομιλιών. Ακόμη, η εφημερίδα αναφέρεται στα αποτελέσματα του α` γύρου των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.

Σημερινη: Με τίτλο «Κλείστε το ή ανακαινίστε το» κάνει λόγο για σφαίρα στην καρδιά του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ προσθέτει ότι η Πολιτεία καλείται να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της και οι παράγοντες των ομάδων να συμβάλουν αποφασιστικά στην πάταξη της βίας. Σε άλλο θέμα, γράφει ότι το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου είναι δυσαρεστημένο από τον ρυθμό των αναδιαρθρώσεων και των εισπράξεων των μη εξυπηρετούμενων δανείων, με την ευθύνη να βαραίνει, σύμφωνα με το ΔΣ, τη Διεύθυνση του οργανισμού. Εξάλλου, γράφει ότι την Πέμπτη κινητοποιούνται οι καταστηματάρχες.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο «Ανησυχίες για παρενέργειες» γράφει στο κύριο θέμα του ότι οι διαβεβαιώσεις που έχουν δοθεί από αμερικανικής πλευράς όσον αφορά τη μετάβαση Μπάιντεν στα κατεχόμενα, φαίνεται να μην καθησυχάζουν τη Λευκωσία ενώ με χθεσινές του δηλώσεις, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέδειξε ότι ο Τζο Μπάιντεν έρχεται στην Κύπρο για να υποβοηθήσει τη διαδικασία και όχι να αναβαθμίσει το ψευδοκράτος. Σε άλλο θέμα, γράφει ότι η διοίκηση της ΑΕΛ επικήρυξε χθες με 5.000 ευρώ τον χούλιγκαν που έριξε κροτίδα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Επίσης, γράφει ότι ανοίγει σήμερα η αυλαία των παγκύπριων εξετάσεων με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Χαραυγή: Με τίτλο «Κοροϊδεύουν τους πρόσφυγες» γράφει ότι “σε καθεστώς διάλυσης” βρίσκονται οι υπηρεσίες και τα τμήματα, αρμόδια για στεγαστικά και άλλα προσφυγικά προγράμματα, ενώ ο Υπουργός Εσωτερικών διακηρύττει «επανασχεδιασμό της προσφυγικής πολιτικής». Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Τζο Μπάιντεν έρχεται κυρίως για τα ενεργειακά και δεν θα κάνει καμία απολύτως πρόταση για την Αμμόχωστο, όπως δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ. Επίσης γράφει ότι ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή, καθώς το ΑΚΕΛ ενέγραψε θέμα για το ομόλογο των 100 εκ. ευρώ.

The Cyprus Daily: Με τίτλο «Η μαρίνα στον πάγο», αναφέρεται στο κύριο θέμα της, στην αναφορά του Υπουργού Τουρισμού Γιώργου Λακκοτρύπη ότι δεν μπορεί να αναληφθεί δράση για την κατασκευή της μαρίνας στην Πάφο έως ότου λυθούν οι νομικές διαφορές και ξεκαθαρίσει το θέμα. Επίσης, αναφέρεται στα επεισόδια στο τελικό ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και γράφει για έκκληση για μέτρα μετά το φιάσκο. Σε άλλο θέμα, αναφέρεται στους Κύπριους που συγκαταλέγονται στη λίστα με τους πλουσιότερους της Βρετανίας.