Τα πιο ρομαντικά ζώδια

Καρδιές σαν ροζ σύννεφα, φτιαγμένες από ζαχαρόπαστα και μοιάζουν με μοτσαρτίνι. Αυτά τα τρία ζώδια ό,τι και αν συμβεί ένα πράγμα δεν χάνεται, ο ρομαντισμός.

Καρκίνος

Δεν περιμένει τον πρίγκιπα, ωστόσο, έχει τόσο υψηλά στάνταρτς που σίγουρα ζει σε κάποιο συννεφάκι το οποίο είναι ροζ και αρκετά ψηλά. Έχει πίστη στις δυνάμεις του και πιστεύει πως ο άνθρωπος που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του πρέπει να είναι κορυφαίος σε όλους τους τομείς. Αν όχι ξεκινάει η γκρίνια και κατηγορεί τον εαυτό του που “τυφλώθηκε” και τον αγάπησε.

Λέων

Εδώ υπάρχουν πρίγκιπες, ιππότες, άλογα και πόνι σε όλα τα χρώματα, τα σχέδια και τα νούμερα. Το κάστρο του το έχει χτίσει από ζαχαρόπαστα και ο πρίγκιπας είναι ό,τι πιο κοντά έχεις φανταστεί στον Prince Charming από το παραμύθι της Χιονάτης. Ο ρομαντισμός εδώ είναι η κινητήριος δύναμη και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη όλη του η κοσμοθεωρία.

Τοξότης

Παίρνει το βέλος του και βαράει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ο έρωτας του παίρνει το μυαλό και δίνει υπερ-δυνάμεις στον σύντροφο του. Φοράει κόκκινα γυαλιά σε σχήμα καρδιάς όταν παρατηρεί τον σύντροφο του. Ερωτεύεται βαριά, αν δεν ερωτευτεί έτσι προτιμά να κάτσει σπίτι. Αν τα πράγματα δεν έχουν μια πορφυρή απόχρωση αλλά και γλυκιά γεύση δεν του κάνουν αίσθηση. Χωρίς αυτή την ένταση και χωρίς αυτή την υπερβολή δεν ζει.