Τα πιο ακατάστατα ζώδια είναι…

Μόνο εκείνοι μπορούν να επιβιώσουν στην αυτοσχέδια ζούγκλα που έχουν δημιουργήσει στο γραφείο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο. Τους χαρακτηρίζουν και ως δαίμονες της Τασμανίας και δεν έχουν άδικο.

Λεων

Δεν παίρνει την πρωτοβουλία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πιστεύει ότι πάντα θα βρίσκεται κάποιος πίσω του να μαζεύει τα ρούχα του, τα πράγματα του, τη ζωή του. Είναι ο τύπος που αφήνει τα παπούτσια στο σαλόνι και εσύ σκοντάφτεις πάνω σε αυτά χτυπώντας στη γωνία του coffee table. Μπορεί να μπει σε τάξη, αρκεί να του το ζητήσεις.

Σκορπιός

Ο σκοτεινός και σκιώδης αυτός τύπος, αφήνει ίχνη ότι πέρασε, αφού δημιουργεί ένα χάος στο πέρασμα του. Πετάει τα πράγματα του από εδώ και από κει, δίνοντας deadline τσαπατσουλιάς στον εαυτό του. Μια με δύο φορές την εβδομάδα προγραμματίζει μια γενική και εκεί τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους ώστε να τα ξανακάνει μαντάρα με την ησυχία του.

Τοξότης

Είναι αισιόδοξος ότι θα γίνει κάποιο θαύμα και τα πράγματα του θα μπουν πίσω στη θέση τους από μόνα τους. Συνεχώς ψάχνει που άφησε τα κλειδιά του, το πορτοφόλι του και το μυαλό του το ίδιο. Ζει μέσα στο χάος και το απολαμβάνει. Μαζεύει το σπίτι μόνο όταν ξέρει ότι θα έχει επισκέψεις. Κατά τα άλλα δεν αφήνει την τάξη να τον ζορίζει.