Τα «παραπονεμένα λόγια» της βγήκαν σε καλό τελικά… Θα «βολευτεί» σύντομα…

Φαίνεται τελικά ότι τα «παραπονεμένα λόγια» της τέως Υπουργού Μεταφορών Βασιλικής Αναστασιάδου, έπιασαν τόπο τελικά…

Κανείς δεν ξεχνά το «ρεσιτάλ» κατά τη τελετή παράδοσης του Υπουργείου και τα τραγούδια,  «με τι καρδιά να σε αποχαιρετήσω»  και το « αντίο, επίσημη αγαπημένη»….

Ή μήπως δεν θυμόμαστε καλά και τραγούδησε  και το «φέυγω και αφήνω πίσω μου συντρίμια…..»….

Πάντως, κανείς δεν μπορεί όμως να ξεχάσει και τις αιχμές της Βασιλικής για την απομάκρυνσή της καθώς παρέδιδε τη σκυτάλη στον νέο Υπουργό Μεταφορών θέλοντας έτσι να στείλει ένα μήνυμα στον Νίκαρο, για την «άδικη» απομάκρυνσή της.

Τόνισε λοιπόν η τέως Υπουργός…

“Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι για εμένα εκείνο που υπήρξε ψυχοφθόρο και δύσπεπτο ήταν η φημολογία και η παραφιλολογία των τελευταίων μηνών περί ανασχηματισμού, με συχνή αναφορά στο όνομα μου. Ενώ ο ίδιος ο ανασχηματισμός είναι μια υγιείς και αναγκαία κάποιες φορές πράξη, ανανέωσης, ενός κυβερνητικού σχήματος, η παρατεταμένη φημολογία της, δεν μπορεί παρά να υποσκάπτει το έργο ενός Υπουργού και κατ’ επέκταση το κυβερνητικό έργο.”

Η κυρία Βασιλική, ίσως θα ήθελε πενταετές συμβόλαιο για τη θέση της Υπουργού, για να μπορεί να παράξει έργο σύμφωνα με τις δηλώσεις της….

Τώρα,  σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το παράπονο της έπιασε τόπο, και ο Πρόεδρος από ότι πληροφορηθήκαμε, δεσμεύτηκε να την βολέψει κάπου σε λίγο καιρό.

Υπομονή λοιπόν κυρία Βασιλική μου.

Και με το δίκιο σου να παραπονιέσαι κι εσύ, από τη στιγμή που πλέον σε αυτό το τόπο η «ανακύκλωση» προσώπων  έχει γίνει θεσμός και από τη στιγμή που και άλλες οι οποίες δεν απέδωσαν στη θέση που διορίστηκαν, διορίστηκαν τώρα σε ανώτερα αξιώματα, μην τυχόν και αποδώσουν καλύτερα γιατί όχι λοιπόν…

Άλλωστε, ο λόγος του ανθρώπου πάνω από όλα.

Αφού σου υποσχέθηκε, αναμένουμε λοιπόν και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.