Τα παιδιά της “Ελπίδας” είπαν τα κάλαντα στον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια

Δεν έκρυψε τη συγκίνηση του σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας όταν τον επισκέφτηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για να του πουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα μικρά παιδιά του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα” τα οποία του πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα. Στη συνέχεια τα κάλαντα στον πρώτο πολίτη της χώρας έψαλε όπως κάθε χρόνο, η προεδρική φρουρά.

Εορταστικό ήταν το κλίμα και στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαζί με τη σύζυγο του Γιωργία, άκουσαν τα Κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκίδας.

Στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου τα κάλαντα είπαν παιδιά από το Λύκειο Ελληνίδων ενώ ο υπουργός ευχήθηκε «το μήνυμα αγάπης και προσφοράς των ημερών αυτών να γίνει τρόπος ζωής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα φετινά Χριστούγεννα να αποτελέσουν την απαρχή μιας ελπιδοφόρας εποχής”.

Ακόμη κάλαντα έψαλλαν η αδελφότητα Προκοπιαίων Μακεδονίας-Θράκης “Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος”, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, η Φιλαρμονική Μπάντα της Αστυνομίας, το Ελληνικό Παιδικό χωριό Φιλύρου, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού και μέλη των ΚΑΠΗ.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Παμποντιακός Σύλλογος “Η Αργώ”, παρούσας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.